Mattor att ha utomhus

Hej snyggingar!
 
Inlägget innehåller annonslänkar
 
Idag tänkte jag tipsa er om lite mattor som klarar av vårt minst sagt omväxlande klimat här i Sverige. En sommar kan ju faktiskt betyda allt från sol till regn och hagel, så det gäller att välja en matta som klarar det mesta! Jag har valt ut ett gäng mattor som klarar väder och vind och som samtidigt ger uteplatsen, balkongen eller altanen en ombonad och inredd känsla. Ingen av mattorna kostar mer än 800 kronor! Häng med!
 
1 // Den här snygga mattan skulle jag mer än gärna inreda min altan med. Denna goding är det verkligen bra pris på också! En fullstor matta för 695:-! HÄR hittar ni den (annonslänk) 
2// För den som vill ha en lite ljusare nyans på matta så är denna tåliga snygging perfekt! Även den har ett grymt pris! Här finner ni den! 
3// Den här snygga gångmattan är helt perfekt för balkonger eller andra smala gångar. Fullkomligt kär i mönstret och designen! Måste bara hitta en plats att ha den, haha.795:- kostar den!  HÄR hittar ni den! (annonslänk)
4// Hur snygg är inte den här runda mattan?! Jag älskar den! Den är hela 160 cm i diameter så den är större än man tror! HÄR finns den! 
5// För de som vill ha en skön grön känsla på uteplatsen är denna matta helt perfekt! Fantastiskt snygg! HÄR hittar ni den! (annonslänk) 
 
Hoppas ni hittade någon ni gillade fina läsare! Ha en underbar dag! 
altan - matta - mattor - utemattor - utomhusmatta
Anonym

Jag är lite nyfiken på hur träet i altanen/balkongen mår i längden av att ha en matta liggande på den när det regnar?

Svar: Jag brukar hänga upp på räcket lite då och då :)
designbymirelle