Sånt som håller

Inlägget är i samarbete med Forever 
 
Hej fina! 
 
Idag är det dags att ta oss vidare i den härliga följetången jag har i samarbete med Forever. Vi har tagit oss igenom allt från plantan till hudvård och nu är det dags att se lite mer av grundbulten! Nämnligen Forever Aloe Vera Gel!
 
 
Jag har ju någon lustig förkärlek för saker som hållt i sig länge, saker som inte skapades och försvann i all konkurrens som uppstod och ständigt gör. Därför älskar jag det här lite extra! Inredningsmässigt är jag ju ett ritkigt retrofreak, men varmast om mitt lilla hjärta har jag nog Michael Thonet och hans vackra designs, som har vandrat genom hemmen i årtionden, och fortfarande är lika fantastisk!
 
Bild: Anders Bergstedt Photography
 
Aloe vera har en hel laddning bra egenskaper och har varit oförändrad ända sedan 1978 när det blev en av Forevers första produkter. Nu firar  Forever 40 år och en liten skillnad kommer ske, den berikas med c-vitamin, ännu högre Aloe Vera halt (99,7%) och kommer nu i ett miljövänligt tetra pak! 
 Jag älskar allt med denna dryck. Ännu mer nu i den grymma förpackningen. Gå in HÄR och läs ännu mer om den grymma drycken och om hur den framställs. Det är skillnad på Aloe vera och Aloe vera i handeln just nu, men med Forevers produkter känner jag mig verkligen kvalitetssäker!
 
Aloevera - forever