Storstan

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni? Solen lyser i sin ordning i Stockholm! Jag tänkte bjuda på ett litet bildsvep från gårdagen och hoppas ni vill hänga med! Idag står möten och lite shopping på schemat innan det är dags att återvända till landet! Jag skulle egentligen varit med på ett event med min favorittjej inom makeup (Lina) och Siljaline men tiden förstörde lite för mig denna gång. En annan gång! Nu ska ni få hänga med på gårdagens bravader iallafall! Mattias har velat hänga med på event ett tag, så nu var det dags för hams debut! Han hatade det - haha! 
 
 
Vi checkade in på Hotel Kung Carl igår, visst var det en helt underbar  färgskala i vårt rum? Dessutom ett tornrum! behöver jag säga mer än att i love it? 
 
 
Min fina svägerska på Salong Skaparglädje hade ordnar mitt hår tidigare under dagen i världens finaste lilla fläta! Varför slutade man ens med flätor? 
 
 
Lite cocktails på hotellet innan event! Jag bad om en fin drink, och ja, det här var tammetusan den finaste jag beställt någongång! 
 
 
Sedan var det hög tid för Mockbergs event och lansering av deras nya klocka! Matte kom, drack rosé, och ville åka hem, haha! Skrattar när jag skriver, för det var verkligen så det var! Så nu eftersöker jag nya eventvänner att gå på roliga event med - haha!
 
 
Nu är det frukost och en härlig dag väntar! Glöm inte att kika in på Instagram där Matte har tagit över! Lika rädd denna gång som förra kan jag säga! 
bylijo.se

Vad fin du blev i håret, enkelt men fint. Snygg blus också.

Svar: Tack fina du :D
designbymirelle