På vårt bord

Hej snyggingar! 
 
I fredags åt vi lite goda tapasar (heter det ens så i plural? Haha) här på Björkbacka! Jag tänkte visa er lite några av våra absoluta favoriter! 
 
 
 
 
 
 
Det varierar lite efter årstid, och årets höjdpunkt var helt klart när vi skördade en hel massa gott från trädgården! Tänk att vi fick ett sånt magiskt första odlingsår med galen skörd av, padrons, chilli, vaxbönor, potatis och tomater! Vilken är ert måste på ett tapasbord? 

En gemensam nämnare

Hej snyggingar! 
 
Inlägg i samarbete med Interflora
 
Hur mår ni? Jag har en sån där jäkla produktiv dag, för första gången på den här veckan känns det som. Jag har skjutit fram allt till idag ungefär, och bränt av varenda grej på listan under dagen så nu var det riktigt jäkla skönt att bara slänga sig i soffan och skriva ett litet inlägg här. Det här inlägget är ju ett samarbete med bästa Interflora, och jag har ju alltid trott stenhårt på växter och blommors påverkan på våra sinnen. Idag när jag satt och skrev min caption till Instagram bara kom jag att
tänka på hur sjukt det är man över hela jorden symboliserar blommor med skönhet och energi och använder blommor vid massor med stora högtider och händelser i livet. Det spelar liksom ingen roll var man bor, vilken samhällsklass man har, hur gammal man är, blommor bär verkligen en kraftfull symbolik för alla! 
 
 
 
Den här vackra buketten är Interfloras månadsbukett för November - hur härligt är det inte att börja smyga in lite amaryllis redan nu?
 
 
 
Och på tal om foton - fasen va nöjd jag är med min nya kamera som jag till slut köpte!! Dessa bilder är tagna med den. Det blir så mycket roligare när man får till riktigt fina bilder! 
 
Hoppas ni gillade dagens inlägg! 
amaryllis - bukett - interflora - theflowereffect

En hälsning och nystart

Hej fina läsare. 

 Min närvaro här på bloggen har verkligen under senaste tiden bara varit ett pliktskyldigt postande lite då och då. Jag kan inte förklara exakt vad som hände för några veckor sedan, man kan nog kort och gott säga att jag var så otroligt nära att krascha helt och gå in i väggen. Jag fick ta en massa snabba beslut och förändra min vardag, och vet ni? Från att bara ha hängt med ett finger nedför stupet så har jag nu kravlat mig upp och står äntligen på solid mark igen. Det här är alltså anledningen att bloggen blivit lidande. Jag hoppas att ni uppskattar min uppdatering och att även om det inte är så inspirerande så är det iallafall sanningen. Det var månader sedan jag kunde skriva ett riktigt genuint blogginlägg känner jag, där jag verkligen ventilerar vardagen som det är, men nu känner jag mig redo för det. 

Det är verkligen fantastiskt att få jobba med sina sociala medier och företag som inredare, men det är fasen tungt, det kan jag inte sticka under stolen med. Men jag valde ett jobb som pågår 24 timmar om dygnet, för att jag brinner för det jag gör, och jag skulle aldrig byta det mot ett 7-4 jobb igen. Jag tampas fortfarande med stress som gör sig påmind, men samtidigt känner jag att jag fick ett helt nytt djup. Jag känner att allt jag levererar på Instagram är 100% jag. Det är ju det som får en att må bra, när man får vara exakt den man är bara, utan att känna press att man ska vara på ett visst sätt, inreda på ett visst sätt eller köpa vissa saker. Nu vill jag transformera den ärligheten hit till bloggen också. För även om jag får kommentarer om att min grammatik är skit, så har jag funnit en fin tröst i att skriva, jag förstår verkligen det där med ”skriva av sig” för första gången. Så nu vet ni iallafall varför det kan ha känts som en robot skrivit min blogg på senaste tiden, men nu är jag redo att komma tillbaka på ett nytt, ärligt, djupt och närvarande sätt. Lite olikt vad bloggen varit innan, men jag tror det här kommer bli riktigt bra! Tryck hjärta om ni är med mig i denna lilla förändring vänner!