Jag är finalist i Årets Influencer!

Hej vackra vänner! 
 
Det har tagit mig nästan ett dygn att skriva ihop det här blogginlägget. Jag har så otroligt många tack och meningar inom mig jag vill få ner i en text här till er, men jag har varit så glad och chockad att jag inte fått ut ett dugg istället. Jag har blivit finalist i Årets influencer hos Elle Decoration 2019! Och jag har blivit det tack vare er! Jag ska vara ärlig, min tro på mig själv har inte varit på topp den senaste tiden. Jag tror att stress har tagit ut sin rätt på många plan och då har tvivlet på min förmåga och närvaro på sociala medier sargats en del. Jag har frågat mig vad jag bidrar med? Gör jag något bra? Är det här jag ska inspirera? Ja, kort och gott, ni vet när man inte känner sig inspirerande för fem öre. Då gav universum mig detta, ett kvitto på att mina känslor inte gjort mig rättvis, för ni har trott på mig, nominerat mig och hejjat på mig, trots att jag knappt gjort det själv i perioder. 
 
Jag brukar aldrig bli såhär djup på bloggen, men för att ni ska förstå hur otroligt tacksam jag verkligen är vill jag försöka förklara. Det är verkligen stort för mig att få vara med bland top 10 och ha chansen att vinna titeln som Årets influencer inom inredning. Jag hyser inga större hopp om en vinst, men för mig var den här nomineringen en vinst i sig. Det blev liksom klappen på axeln och viskningen i örat att ni är många som står med mig, inspireras av mig och gillar det jag gör. 
 
Mina ledord har ju alltid varit, som ni hört förrut, att alla människor ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem att må bra i, oavsett stil eller budget. Jag vill inte bara inspirera människor som har obegränsad budget, är mästerpysslare eller inredningsgalna. Jag vill verkligen inspirera alla, till att skapa sitt lilla bo som får en att må bra. För med väldigt enkla medel kan vi faktiskt skapa miljöer som minskar stress och ökar välbefinnandet. Nu har jag redan babblat för långt, det skulle ju bara stå att jag är evigt tacksam för ert stöd? Haha. 
 
Om ni vill lägga er röst på mig som vinnare så gör ni det genom att klicka HÄR