En gemensam nämnare

Hej snyggingar! 
 
Inlägg i samarbete med Interflora
 
Hur mår ni? Jag har en sån där jäkla produktiv dag, för första gången på den här veckan känns det som. Jag har skjutit fram allt till idag ungefär, och bränt av varenda grej på listan under dagen så nu var det riktigt jäkla skönt att bara slänga sig i soffan och skriva ett litet inlägg här. Det här inlägget är ju ett samarbete med bästa Interflora, och jag har ju alltid trott stenhårt på växter och blommors påverkan på våra sinnen. Idag när jag satt och skrev min caption till Instagram bara kom jag att
tänka på hur sjukt det är man över hela jorden symboliserar blommor med skönhet och energi och använder blommor vid massor med stora högtider och händelser i livet. Det spelar liksom ingen roll var man bor, vilken samhällsklass man har, hur gammal man är, blommor bär verkligen en kraftfull symbolik för alla! 
 
 
 
Den här vackra buketten är Interfloras månadsbukett för November - hur härligt är det inte att börja smyga in lite amaryllis redan nu?
 
 
 
Och på tal om foton - fasen va nöjd jag är med min nya kamera som jag till slut köpte!! Dessa bilder är tagna med den. Det blir så mycket roligare när man får till riktigt fina bilder! 
 
Hoppas ni gillade dagens inlägg! 
amaryllis - bukett - interflora - theflowereffect
Fanny

Hej! Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag och min sambo ska flytta in till en familjemedlems hus, ett typiskt orenoverat 70-tals hus. Det som jag har ett problem med är dom BRUNA listerna! Just nu finns det inte på kartan att måla om eller byta ut, kommer kanske tillfälle för det senare men inte nu närmsta året. Hur ska jag inreda nu i början för att klara att titta på dom hemska listerna? Hur jag än försöker möblera och planera i huvudet så dyker alltid dom där hemska listerna upp och förstör.

Svar: Hejsan! Om du försöker att inreda med saker som tar blicken från just listerna? Exempelvis lite mer grafisk konst på väggarna så man vilar ögat på det hellre än listerna? :) Kramar
designbymirelle