En hälsning och nystart

Hej fina läsare. 

 Min närvaro här på bloggen har verkligen under senaste tiden bara varit ett pliktskyldigt postande lite då och då. Jag kan inte förklara exakt vad som hände för några veckor sedan, man kan nog kort och gott säga att jag var så otroligt nära att krascha helt och gå in i väggen. Jag fick ta en massa snabba beslut och förändra min vardag, och vet ni? Från att bara ha hängt med ett finger nedför stupet så har jag nu kravlat mig upp och står äntligen på solid mark igen. Det här är alltså anledningen att bloggen blivit lidande. Jag hoppas att ni uppskattar min uppdatering och att även om det inte är så inspirerande så är det iallafall sanningen. Det var månader sedan jag kunde skriva ett riktigt genuint blogginlägg känner jag, där jag verkligen ventilerar vardagen som det är, men nu känner jag mig redo för det. 

Det är verkligen fantastiskt att få jobba med sina sociala medier och företag som inredare, men det är fasen tungt, det kan jag inte sticka under stolen med. Men jag valde ett jobb som pågår 24 timmar om dygnet, för att jag brinner för det jag gör, och jag skulle aldrig byta det mot ett 7-4 jobb igen. Jag tampas fortfarande med stress som gör sig påmind, men samtidigt känner jag att jag fick ett helt nytt djup. Jag känner att allt jag levererar på Instagram är 100% jag. Det är ju det som får en att må bra, när man får vara exakt den man är bara, utan att känna press att man ska vara på ett visst sätt, inreda på ett visst sätt eller köpa vissa saker. Nu vill jag transformera den ärligheten hit till bloggen också. För även om jag får kommentarer om att min grammatik är skit, så har jag funnit en fin tröst i att skriva, jag förstår verkligen det där med ”skriva av sig” för första gången. Så nu vet ni iallafall varför det kan ha känts som en robot skrivit min blogg på senaste tiden, men nu är jag redo att komma tillbaka på ett nytt, ärligt, djupt och närvarande sätt. Lite olikt vad bloggen varit innan, men jag tror det här kommer bli riktigt bra! Tryck hjärta om ni är med mig i denna lilla förändring vänner!

 
Merimerci

Såklart att vi är med! ❤️ Man måste tillåta sig själv att vara mänsklig och känna efter vad man vill göra och vad som egentligen betyder något! Det är viktigt att ta hand om sig själv först och främst! Att vi får följa med på din resa i ditt liv är ju bara en härlig bonus och ska inte vara något som tynger ner dig! ❤️ Bara älskar din instagram!! Mer av Mirelle på dina egna villkor! Du är fantastisk! ❤️

Svar: Åååå tack snälla du för dom orden alltså, dom tar jag med mig i min minnesbank! Massa kramar och tack igen <3
designbymirelle

Anonym

ta hand om dig goding! vi tycker om dig som du är - vi behöver inte inlägg varje dag!! kram!

Svar: Tack snälla du för dom orden, det värmer verkligen!
designbymirelle

Rebecca

Stor kram

Svar: Kramar <3
designbymirelle

Anonym

Var rädd om dig 💓

Svar: Tack fina du!
designbymirelle

Anonym

Herregud du är ju bara människa! Därför jag följer dig för du är äkta och försöker inte förställa dig. Du släpper in oss i ditt liv på ett jättefint sätt! Kram :)

Svar: Tack fina du för orden, det gör mig verkligen jätteglad!
designbymirelle

Anonym

Du är inte mer än en människa och var bara dig själv. Att försöka mera än man orkar och vill tar bara energi av en. Dessutom går inte världen under om inte alla tycker som en själv och det är helt fine, du mår bättre att ha äkta människor som du kan vara dig själv med runt dig :)

Svar: <3<3 Tack snälla du för orden, dom ska jag tänka på!
designbymirelle

Sara /twiggy_blomman

Fint inlägg. Sätt absolut dig själv i första rummet! Bra att du backade i tid, hoppas att du mår bättre framöver. Kram

Svar: Nu känns det så mycket bättre :) Ett bra tecken kanske att svaret på din kommentar kommer såhär sent? :) haha. Kramar
designbymirelle

Emma

Tack för den fina bilden i boken! Jag vet hur det känns med utmattningssyndrom. Jag hejar på dig att du kan hitta ro och läkning. Låter underbart med en mer ärlighet, djup och närvaro. <3

Svar: Tack snälla du för orden <3
designbymirelle

Linda

Det viktigaste är att vara rädd om sig själv!❤️ Ta all hjälp du kan få, sänk kraven på dig själv, strunta i vad andra människor tycker och tänker.
Och dom så kallade "grammatikpoliserna" borde använda sin tid till något bättre, än att klanka ner på andra människor.
Alla har inte lika lätt för grammatik och att skriva på ett "korrekt" sätt.
Du skriver ofta från hjärtat, på ett sånt härligt sätt!❤️
Vem bryr sig om det saknas något litet tecken eller är lite omkastat ibland!? Alla vi människor har våra svårigheter, och man behöver vara ödmjuk med andras svårigheter!

Svar: Just precis så <3 Tack för dina ord fina du!
designbymirelle

Bella

Var rädd om dig! Kraschar man ordentligt är det svårt att nånsin bli sig själv helt igen (jag har provat) Det låter bra att du hann stoppa i sista sekund och att du försöker ändra på det som går att ändra i livet :)

Svar: Tack fina du för orden. <3
designbymirelle