Halloween

Hej vänner! 
 
Inlägg i samarbete med Daniel Wellington
 
Idag är det ju Halloween, och jag är så läskig att jag väljer svart urtavla på klockan istället för vit, haha! Min favoritklocka är ju silver och vit, men jag måste säga att den här snyggingen i rosé och svart är galet snygg också! 
 
 
 
Om ni är sugna att börja titta på julklapparna redan är ju en klocka det bästa man kan ge! Är ni sugna på det kan ni använda min kod ”MIRELLE” för 15% rabatt på allt inne på www.danielwellington.com
 
 
Ha en underbar dag nu snyggingar! 
 

DIY julstjärna av gran

Hej härliga vänner! 
 
Hoppas ni mår bra! En fördel med att jobba i branschen är ju att man får styla högtiderna i förväg hela tiden, haha! Så här hemma har Halloween passerat i tanken, och julen är på ingång! Så nu tänkte jag visa er hur man kan göra en vacker julstjärna av gran! Jag älskar ju verkligen pyssel som är av naturen, och pyssel man skapar av naturens egna former! 
 
 
Här är alltså det enda ni behöver för att göra denna stjärna! Gran, jutesnöre och gärna ett par handskar! 
 
 
Jag band ihop grenarna som passade ihop två och två så det blir enklare när man ska sätta ihop själva stjärnan!
 
 
Sen är det bara att skapa en stadig bas med massa jutesnöre, snöra hårt så att mittdelen orkar hålla upp grenarna om dom är långa! 
 
 
Tryck hjärta om ni gillar detta enkla DIY! 

Harmoni och energi

Inlägget är i samarbete med Interflora
 
Hej fina vänner! 
 
Jag har verkligen sett fram emot det här inlägget och samarbetet! Jag är nämnligen med och lyfter Interfloras senaste lansering - stora gröna växter med hemleverans! Hur fantastiskt? Ni vet när man vandrar inne på blomsteraffärerna och drömmer om dom där stora träden, som aldrig skulle få plats i bilen utan att möta en ond bråd blomsterdöd? Här är ju lösningen, att kunna beställa hem trädet, omplanterat och klart. Jag älskar verkligen det här konceptet, för ni vet ju att jag jobbar mycket med Feng shui, att skapa balans och hitta energihöjare till hemmet. Särskilt energihöjare som passar alla hem och stilar, och en stor grön växt kan verkligen appliceras i vilket hem som helst för att skapa harmoni och energi! Här kan ni hitta alla olika träd som finns att välja på
 
 
 
 
Här har ni alltså trädet jag valde till vårat vardagsrum. En fantastisk yvig pjäs som verkligen gör sig fantastiskt i det här rummet med högt i tak. Ser ni hur det balanserar när möblemanget är relativt lågt, och trädet skapar kontrast genom sin höjd? 
 
 
Mitt träd heter Heteropanax Chinensis och tillhör Araliasläktet! Jag älskar ju verkligen paraplyaralia, så det var lite roligt att denna var en i släkten utan att jag visste om det när jag beställde! 
 
 
Tryck gilla om ni också tycker att det här trädet gifte sig med vårt vardagsrum! 
heteropanaxchinensis - interflora