Allrummet

Hej snyggingar! 
 
Inlägg i samarbete med Jotex
 
Nu är det dags att visa er alla hur härligt ena hörnet i allrummet blev, nu har ju sett och läst lite planer innan och här kommer en mer detaljerad beskrivning på vad jag valde! 
 
Här har vi en före och efterbild på utrymmet. 
 
 
Så om vi börjar med att titta på vilken soffa jag valde så är detta modulsoffan MIRA, i denna kombination är det två hörn, en fotpall (som vi också använder som bord med en bricka om det behövs) och en mellandel. HÄR är en direktlänk till soffan! 
 
 
Jag älskar verkligen modulsoffor, tanken var faktiskt inte ens att den här soffan skulle vara byggd såhär först, men det blev så himla bra! Jag gillar när man kan leka lite och känna in soffan tillsammans med rummet och anpassa allt efter vad som faktiskt känns bra när möbeln väl står i rummet. Sen gillar jag när man kan gå ifrån det där traditionella med en soffa och ett soffbord framför! Men, då kommer vi alltså till soffbordet, fast för oss blev det lite mer sidobordskänsla. När jag inreder med en så pass stor ljus detalj så använder jag ett mörkare bord för att skapa ett kontrastförhållande i inredning, och dessa skapar i sin tur balans. 
 
 
 
 
HÄR är en direktlänk till det här bordet. Det ligger dessutom riktigt bra i pris och känns väldigt rejält och fint. På den här bilden skymtar ni mattan som även den är från Jotex, en riktigt lurvig härlig matta med ett litet diffust mönster.  HÄR hittar ni den. Vad säger ni, visst blev det en härlig förvandling? 
bylijo.se

Verkligen fint.

Svar: Tack snälla du! Kul att du gillar!
designbymirelle

Susanne

Otroligt fint det blev! Måste bara fråga om den fina snäckvasen, var har du köpt den?

Svar: Den har jag gjort själv av en loppisvas och snäckor :D:D
designbymirelle