Harmoni och energi

Inlägget är i samarbete med Interflora
 
Hej fina vänner! 
 
Jag har verkligen sett fram emot det här inlägget och samarbetet! Jag är nämnligen med och lyfter Interfloras senaste lansering - stora gröna växter med hemleverans! Hur fantastiskt? Ni vet när man vandrar inne på blomsteraffärerna och drömmer om dom där stora träden, som aldrig skulle få plats i bilen utan att möta en ond bråd blomsterdöd? Här är ju lösningen, att kunna beställa hem trädet, omplanterat och klart. Jag älskar verkligen det här konceptet, för ni vet ju att jag jobbar mycket med Feng shui, att skapa balans och hitta energihöjare till hemmet. Särskilt energihöjare som passar alla hem och stilar, och en stor grön växt kan verkligen appliceras i vilket hem som helst för att skapa harmoni och energi! Här kan ni hitta alla olika träd som finns att välja på
 
 
 
 
Här har ni alltså trädet jag valde till vårat vardagsrum. En fantastisk yvig pjäs som verkligen gör sig fantastiskt i det här rummet med högt i tak. Ser ni hur det balanserar när möblemanget är relativt lågt, och trädet skapar kontrast genom sin höjd? 
 
 
Mitt träd heter Heteropanax Chinensis och tillhör Araliasläktet! Jag älskar ju verkligen paraplyaralia, så det var lite roligt att denna var en i släkten utan att jag visste om det när jag beställde! 
 
 
Tryck gilla om ni också tycker att det här trädet gifte sig med vårt vardagsrum! 
heteropanaxchinensis - interflora