Höstens trend i Analys livsstil

Hej mina vänner! 
 
Hur mår ni? Jag jobbar på med konsultationer hos alla fina kunder, härliga samarbeten och att inreda sista delen av vårt hus - allrummet! I veckan hade jag äran att tillsammans med två stora inredare tipsa om höstens trender i tidningen Analys livsstil! 
 
 
Det är en såklart så himla roligt bara att få vara en av dessa tre utvalda inredare! Vad tror ni om min spaning om trender i höst? Tror ni också att vi kommer att se mer på miljöaspekter och historia bakom inredningen? 
Sandra - Sunzique

Du är verkligen helt rätt i din analys av vad som är trendigt! 👌🏼♥️💚 Jag tror definitivt att gemene man börjar intressera sig mer varifrån och vilka material som används samt hur produkten produceras. Hållbarhet och ursprung börjar väga tyngre än att bara ha ”rätt” inredningsgrej för stunden utan att tänka på ett hållbart och miljömässigt perspektiv.

Tusen tack för en underbar blogg och Instagram. Du är en sann inspiration och du och ditt flöde känns så genuint. Kärleken för det du gör lyser verkligen igenom ♥️ Jag är så glad att jag hittat till din blogg och insta 😊 kram

Svar: Åh stort tack för alla dina fina ord, det värmer verkligen! Tack snälla! Ha en underbar dag!
designbymirelle

bylijo.se

Jag delar din analys och jag tror även det blir mycket återbruk både vad det gäller inredning och kläder. Jag ska i kväll klippa ut tyg till två kappor. Den ena kappan ska jag klippa ut i gardintyger som var min mammas och till den andra ksppan ska jag använda två stolsdynor sydda i ullgarn.

Svar: Wow det låter helt fantastiskt! Dom skulle jag vilja se bild på, vad duktigt att sy själv!! :D
designbymirelle