Höstfavoriter

Hej kära vänner! 
 
Detta inlägg är ett samarbete med Forever
 
 
Åh mina vänner, som jag sett fram emot att dela detta inlägg med er! Jag har nämnligen valt ut alla mina favoriter från Forvers sortiment. Jag har ju samarbetat med Forever ett par år nu och har verkligen testat massa härliga produkter genom åren. Så nu är det dags för mig att välja ut dom som sticker ut lite extra nu till hösten! Häng med! 
 
 
Här har ni alltså korgen full med härligheter! Och först ut är mina favoriter ur serien Infinte by Forever, firming serum och restoring créme. De här två produkterna känns nästan som gamla vänner, haha. Sen första gången jag testade dom har har jag aldrig slutat. Jag älskar verkligen känslan på serumet och mina linjer runt ögonen känns så mycket bättre efter att jag började använda denna. Restoring créme är mitt hemliga vapen nu på hösten, aldrig har jag testat något som är så återfuktande! Älskar den! 
 
 
Näst ut har vi drycken Forever Aloe Berry Nectar som jag dricker varje morgon för att hålla mig pigg och frisk, pga innehållet av C vitamin! Jag gillar den här bäriga smaken, den utan smak är inte riktigt min cup of tea helt enklet. Man gillar ju gott, haha! 
 
 
Sedan har vi det enda läppsylet ni någonsin kommer behöva, jag mosar på rejält innan jag ska sova och vaknar alltid med härligt återfuktade läppar. Perfekt nu på hösten då man annars kan vakna som en zombie och läppstiftet lägger sig i härliga små skåror istället för jämt på läpparna! 
 
 
Next up har vi Forever Active Pro-B, mjölksyrebakterier är ju som många vet det senaste inom kosttillskott och jag är inte sen att hänga på! Jag tror stenhårt på att jobba med insidan lika mycket som utsidan och den här rackaren är perfekt att ha med på resan också! Jag packar ner denna i väskan till Mexico direkt! 
 
 
Nästa och den sista produkten bland favvisarna är Forever Bee Honey, för hösten handlar ju om en kopp varm te framför brasan. Eller god chevré sallad. Och ja vänner, det är skillnad på honung och honung! 
 
Ja, det var några av dom produkterna som jag alltid har nära till hans nu när löven faller och huden skriker efter fukt! 
Anonym

Tusen tack för tipsen😍älskar forevers produkter!

Svar: Samma här kan jag lova :D
designbymirelle