Det går framåt

Hej vänner! 
 
Jag tänkte uppdatera er lite om planerna uppe i allrummet. Jag har beställt möbler och några har redan börjat droppa in. Framförallt känns det fantastiskt skönt att det inte är en enda stor soptipp där uppe, nu är det rensat och redo att inredas! Vi har även beställt ett nytt golv, jag var först inne på ett golv från Byggmax, för att sedan ändra mig till att vi avvaktar med golvbyte, till att nu ha beställt ett golv från Ikea! Haha. 
 
 
Framför brasan vill jag ha en härlig plats att hänga och då passade det perfekt med dessa större sittsäckar. Dom kommer från Sackit och HÄR är länk till färg samt modell på dessa. 
 
 
Golvet som vi valde är detta golv från Ikea
I utrymmet som är mitt emot sittsäckarna kommer det att bli ännu en myshörna, allrummet ska verkligen andas umgängesyta. Möblerna för det utrymmet kommer på tisdag och då ska ni få se resultat av det här tommar hörnet! 
 
 

Budget eller lyx

Det är dags för ännu en budget eller lyx här på bloggen! Denna gång har jag spanat reda på två härliga bestickset i mässing! Vi kör igång! 
 
 
Först ut har vi detta set från Aida i 16 delar. Det här setet kostar 699:- och finns att köpas på bland annat Royaldesign!
 
På budgetsidan har vi fortfarande ett 16 delat bestickset i mässing, men till priset av 199:-! Detta set kommer från Rusta. 
 
Så vad väljer ni? Budget eller lyx? 

DIY pumpvas

Hej hjärtan! 
 
Det börjar redan klia i fingrarna inför stundande pysselsäsong! Hösten och julen är ju riktiga högsäsonger för just pyssel. Tur att jag kom på detta pyssel, inser ju nu i efterhand att jag sålt merdelen av alla mina vaser på loppis. Haha!. Rensning going wild helt enkelt. Så då är det ju perfekt att göra en egen vas! Jag satte en kruka i min och sedan var det bara att jobba in buketten! Någon mer än jag som tycker att det är lite tillfredställande att tömma pumpor? Haha, framtida jobb kanske, vem vet! 
 
 
 
Jag bara älskar kombon med den här buketten jag gjorde! Älskar när en bukett lever lite av sig själv. Sen passade den ju verkligen superbra i DIY-vasen! 
 
 
Hittade så himla härliga eucalyptus med bär, helt underbart uttryck i dom! 
 
 
Lycka till med höstpysslandet nu fina läsare! 
Halloween - Pumpa - allahelgon - diy