Budget eller lyx

Det är dags för ännu en budget eller lyx här på bloggen! Denna gång har jag spanat reda på två härliga bestickset i mässing! Vi kör igång! 
 
 
Först ut har vi detta set från Aida i 16 delar. Det här setet kostar 699:- och finns att köpas på bland annat Royaldesign!
 
På budgetsidan har vi fortfarande ett 16 delat bestickset i mässing, men till priset av 199:-! Detta set kommer från Rusta. 
 
Så vad väljer ni? Budget eller lyx? 
Anonym

Du är så duktig! Gillar verkligen din blogg och speciellt dina feng shui tips. Hur hade du tänkt med inredning i ett hem där golvet är en hemsk rödbrun parkett (och tyvärr ej utbytbar de närmsta åren) och väggar som går mycket i ljusbeige? Jag själv gillar mer de grå-vita-svarta tonerna och har svårt att få till en harmonisk känsla i inredningen.

Svar: Hejsan! Va snällt, kul att du gillar min blogg! Jag tycker att man kan blanda beige och grått, riktigt snyggt tycker jag! :D
designbymirelle

bylijo.se

Jag föredrar lyxvarianten. Snyggare form tycker jag.

Ann

Lyxen absolut! Om den ligger skönt i handen förståss ;-)
Tycker att 700 kronor för ett helt bestickset är ett bra pris.:-)

Svar: Ja det ska helt klart ligga skönt i handen :D
designbymirelle

Anonym

Budget för min del 😉

Anonym

Budget alla gånger i veckan

Anonym

Budget alla gånger i veckan

Anonym

Budget alla gånger i veckan

jlb

måste nog säga att budgetvarianten var finare, själv har jag matta guldbestick från lagerhaus och en matchande tårtspade från h&m home, används flitigt!

Svar: Älskar mina från Lagerhaus med! :D
designbymirelle