En liten djupdykning

Godkväll fina vänner! 
 
Som ni vet så swishar Instagrambilder förbi på löpande band. Ibland hinner man inte ens läsa hela texten till en bild innan intresset fortsätter på nästa bild i feeden. Så nu tänkte jag ta en liten djupdykning i 4 instagramposter från min feed! Häng med! 
 
 
1// Min duktiga sambo har färdigställt vårt utekök på sista semesterveckan vi hade. Jag är verkligen djupt imponerad över hur han ritade upp allt själv, valde virke och bara körde! Målningen får vänta tills nästa sommar, och då kommer vi även förnya altanen med nya möbler i ett roligt samarbete med ett favoritmärke! Får man ens längta till våren redan? Haha. Vi har ätit och lagat massa mat ute redan, och förhoppningsvis gör vi det ett bra tag in på höstkanten också! 
2// Den där kvällen för 1,5 vecka sedan, blir faktiskt tårögd när jag tänker på det, och tårögd när jag ska förklara om kvällen för någon. Det hela började med att Mattias sa att jag inte skulle göra några planer för lördagskvällen. På morgonen blev jag ivägskickad för att köpa en outfit, och därefter till frisören för att fixa håret. Hade ingen aning om vad jag skulle göra! Vi äter en underbar 4-rätters på Pråmen i Västerås och jag tänkte liksom inte att överraskningen skulle fortsätta! Men det gjorde det. Jag fick ta på mig en ögonbindel och vänta i gästrummet när vi kom hem. Sedan kom ett sms där det stod att jag skulle gå in i garderoben och där finns instruktioner. Där låg en ros med lappen ”följ rosorna”. Sedan följde jag en väg av rosor, ljus och underbara lappar. Jag fattade fortfarande ingenting. Sen ledde ljusen ut till altanen. Där han stog och väntade, gick ner på knä och frågade. Jag grät så mycket att knappt såg! Det blev den finaste kvällen och det vackraste någon gjort för mig. 
3// Jag är så lycklig över sommaren vi fick här på Björkbacka. Har man kunnat önska sig något mer? Vilken värme, skörden och soliga stunder i trädgården. Sommaren 2018 kommer jag bära med mig i minnet för alltid! 
4// Instagram är ju ofta tillrättalagda bilder, även för mig. I min egen takt tänjer jag på gränserna för vad som mestadels visas av influencers i dagsläget. Jag försöker visa lite mer nyansering och det godtas verkligen med öppna armar! Känns superroligt verkligen! 
 
Hoppas ni gillade att hänga med lite djupare i bilderna med korta bildtexter på Instagram! 
Pernilla Andersson

Jag förstår att det varit dn underbar sommar..
Grattis till er..

Pernilla Andersson

Jag förstår att det varit dn underbar sommar..
Grattis till er..

Natalia Richardson

Åh var länge sen jag var inne på din blogg.
Vilken roliga överraskning jag fick läsa,stort grattis till er.