Välkomna in i mitt vitrinskåp

Inlägg i samarbete med Rowico
 
Jag har verkligen sett fram emot att dela detta blogginlägg med er alla! Det är nämnligen dags för er att hänga med in i mitt vitrinskåp. Jag har faktiskt aldrig haft ett vitrinskåp förrut, men blev blixtförälskad i det här vackra skåpet från Rowico. Ett rejält och robust skåp som jag verkligen njuter av att inreda! Det blir liksom som ett litet lekskåp för vuxna, jag kan ändra om och leka med olika stilar i skåpet i timmar! Om ni vill läsa mer om just mitt vitrinskåp gör ni det HÄR !
 
 
 
 
 
Vitrinskåpet är verkligen ett superhärligt rejält skåp i grålackerad furu. Ja, och tro mig, när jag säger rejält menar jag rejält som i att jag var gråtfärdig när vi skulle bära in skåpet i huset, haha. Jag inreder mitt skåp med både glas och inredningsdetaljer, jag tycker att man fåt ihop ett härligt intressant intryck genom att blanda! Jag fick ju även äran att vara med i Rowicos härliga magasin, och den artikeln kan ni läsa HÄR.
 
 
För er som hänger med mig på instagram kan jag tipsa er om att hålla utkik i mitt flöde på fredag, kanske är det så att du kan få chansen att vinna aldelles eget Nottingham vitrinskåp från Rowico! 
Rowico - nottingham - vitrinskåp
Influencer Paradise

Du har det så himla fint hemma :) Avis!

Svar: tack snälla du :D
designbymirelle

bylijo.se

Jättefint skåp.

Svar: Tack snälla du :D
designbymirelle