Att göra saker för själen

Hej vänner! 
 
Efter senaste tidens livskarusell, eller ja, pågående livskarusell så har jag tagit lite beslut. Jag har haft en paus från mina nätbaserade inredningskonsultationer ett tag, och endast hjälpt ett fåtal kunder i månaden. Jag har helt enkelt inte räckt till, jag har lagt mycket tid på mina kanaler, på samarbeten och på att annat helt enkelt. Men just nu går jag verkligen in i mig själv, för jag behöver hitta svar. Ja, vad är det då för svar jag söker? Jag söker svaren på vad som gör min själ gott egentligen, vad ger mig ett leende på läpparna och vad är det som får min eld att brinna? Jag har gjort en hel del förändringar redan, men jobbdelen har jag inte riktigt haft energi för än. Jag har iallafall insett att det som får min själ glad, min eld att brinna och en kreativ kick är att hjälpa Er. Att få göra nätbaserade inredningskonsultationer i era hem, till er, för att ni ska kunna skapa ett hem att trivas i och att samla energi i. Det har känts som att den kunskapen jag vet att jag sitter på, har hamnat mellan stolarna, till ingen nytta. Jag vill tillbaka till att känna att jag gör något viktigt, nyttigt och något som verkligen smörjer mitt sinne. Så nu har jag bestämt mig för att återigen ta mig an fler uppdrag av er! 
 
De andra delarna i mitt företag kommer att få lite mindre tid, men jag känner verkligen att det är rätt väg att gå, det här är ett av benen i mitt företag som behöver lite mer kärlek helt enkelt. 
 
Så, nu är ni varmt välkomna att maila mig på info@designbymirelle.se med er förfrågan och för att få mer information om min tjänst. Jag ser verkligen fram emot att fylla kalendern med lite nytt, nämnligen era namn! Jag hjälper er med allt från helrenoveringar till endast "piff". 
 
Jag kan verkligen rekomendera alla att försöka att grunda sig i sig själva, sortera ut vilka saker i livet som ger en lycka, och vilka saker man gör av någon annan anledning än just det. Det är en fantastiskt befrielse att inse att man kan välja, att man kan göra gott för sig själv, och framförallt vara snäll mot sig själv. 
 
 
Massa kärlek till er fina vänner! Jag ser fram emot att höra från er! 
 
Nöjd kund

Jag kan verkligen rekommendera Mirelles nätbaserade inredningskonsultationer, jag har fått förslag till två rum än så länge och det första rummet slog mig verkligen med häpnad över hur rätt Mirelle prickade det jag sökte men själv inte kunde se framför mig, nu med rum två så är det likadant. Det är väl investerade pengar för mig som annars skulle köpa massor med inredningsprylar för att själv försöka hitta rätt men ändå inte riktigt få till det jag söker, nu får jag allt levererat med inköpslista och allt !!! Stort Tack Mirelle så här långt / Anne