Lite sommarnytt

Inlägg i samarbete med Richmond & Finch 
 
Hej vänner! 
 
Jag har ju en ny telefon nu sen några månader, så alla skal man haft innan har ju flyttat ut, attans, man hade ju byggt upp en all year around garderob till luren, haha. Men men, det är bara börja om på ny kula. Dessutom ska jag visa er en sak som jag verkligen inte kan leva utan! 
 
 
Först ut är ju det här magiska skalet! Hur fint? Känner verkligen sommarvibbarna, och jag har märkt att jag är i en period där jag dras till rosa helt plötsligt. Från att ha varit en grå mus under hela vintern vill jag helt plötsligt ha lite färg i mitt liv! Det är många som frågat mig om skal till just Samsung S10 plus så det känns extraroligt att kunna visa er att det faktiskt finns snygga skal på marknaden redan! Mitt skal hittar ni HÄR ! Sen kommer vi till produkten jag inte fattat att jag levt utan! 
 
 
 
Kan det vara den snyggaste powerbanken vi sett i våra liv eller vad? Ser ut som ett läppstift! Jag har velat ha en powerbank som man även får med i sig i sina små väskor när man ska ut och liknande, men har bara hittat klumpigare varianter innan. Så såg jag det här, som ser ut som ett läppstift liksom, jag kan inget annat säga än att jag blev kär direkt! 
 
 
Riktigt prisvärd dessutom! Ni hittar denna powerbank HÄR - tillsammans med fler snygga färger! Tror jag behöver ha en i vitt också! Ha en fortsatt underbar dag fina! 
 
 
Sandra Sjunnesson Exposito

Åh så fint!

https://attlevalivetinuet.blogg.se/