Medelhavskänsla i trädgården

Inlägg i samarbete med Ellos
 
 
Hej vänner! 
Nu börjar ju våren komma på riktigt, och som alltid rycker det i inredningsnerverna! Nu vill jag ut och inreda! Jag har tagit fram en helt drös med snygga detaljer för utomhusmiljön som ger den där rätta medelhavskänslan man cravar den här tiden på året! Jag kan dessutom erbjuda er alla en rabattkod på Ellos på 20% på hela Home sortimentet under hela april! Koden är 395414. Såhär ser min moodboard ut! 
 
 
Här lägger jag in länkar till alla detaljer! Matta // Hängstol // Sidobord // Ljuslyktor // Dyna 
 
Min absoluta favorit som dessutom är ett riktigt fynd! En sak som verkligen gör hela skillnaden när man inreder sina balkonger och uteplatser är att inreda med mattor! Det finns så många snygga mattor för utomhusbruk och det ger verkligen den där ombonade känslan man många gånger söker! Det här är min absoluta favorit bland utomhusnyheterna hos Ellos! 
 
 
Den här mattan är galet snygg och passar egentligen lika bra ute som inne! Men jag gillade verkligen mönstret som kändes som ett vackert medelhavsinspirerat kakel! HÄR hittar ni direktlänk till mattan
 
Jag har aldrig haft ett olivträd, men i år blir första året. Vad tror ni, kommer det att trivas i växthuset? Hoppas! Är riktigt sugen på ett stort träd med tjock stam! Kom ihåg att använda rabattkoden om ni ska shoppa för 20% rabatt så håller vi alla tummar för att det blir sommar snabbt som attan nu! 
Balkong - Inreda - altan - medelhavskänsla - utematta
Sandra Sjunnesson Exposito

Så fint!

GLAD PÅSK!