Det blev heltäckningsmatta

Hej fina! 
 
Hur mår ni? Nu har jag kommit tillbaka i jobbflowet igen efter en underbar semester. Det har faktiskt varit en helt fantastisk sommar när jag ser tillbaka på den. Den har gett mig så mycket insikter och jag har uppskattat det lilla mer än jag någonsin gjort innan. Vi startade igång mycket projekt i trädgården, men nu är jag igång inomhus också. Vi la ju in en heltäckningsmatta i gästrummet på övervåningen och när vi sov där i vintras kände jag verkligen att vi måste göra samma på nedervåningen i vårt ordinarie sovrum! Sagt och gjort! Jag har fått mycket frågor på Instagram så här kommer svaren på de vanligaste frågorna: 
 
-Behövde man hantverkare för att lägga in mattan? Nej! Jag la in mattan helt själv. Jag limmar eller tejpar inget utan skär bara in matta så den ligger på plats och sätter listerna över. Då fixeras mattan och skulle man tröttna helt på den är det bara att ta bort den! 
 
-Var köpte du mattan? Jag beställde min på nätet på en sida som hette KIlands Mattor. Där kunde man beställa rättså precisa mått så man slapp skära bort så mycket. Det är alltid lättare att skära om man har lite mindre matta över så att säga. 
 
-Vad heter färgen? Jag valde en färg som heter Mullvad. Den är en underbar mix av grå, beige och brun! Väldigt behaglig. För den städmässiga delen valde jag också en med väldigt kort lugg. 
 
-Vad kostade mattan? Den här mattan gick på ca 2500 kr. Så det var ett bra pris tycker jag! 
 
Kommer ni på några mer frågor om heltäckningsmatta är det bara att peppra på i detta kommentarsfält så svarar jag där! 
 
heltäckningsmatta