3 julfavoriter

Inlägg i samarbete med Forever 
 
Jag har ju varit ambassadör för Forever under en längre tid nu och jag har fått pröva mig igenom en hel rad men underbara produkter. Nu i december tänkte jag välja ut mina absoluta favoriter, och det har inte varit lätt vill jag lova. Men några produkter har fastnat lite extra i mitt hjärta! Och dessa produkter hade jag tänkt ge till några av er härliga läsare och följare! Ni finns alltid där för mig och läser och kommenterar och peppar mig, så nu tänkte jag att det vore roligt att ge några av er lite julklappar!
 
 
De favoriter som jag har valt ut är: 
 
Det här är faktiskt en av de första sakerna som jag testade inom hudvård, för flera år sedan till och med! Nu är den en stående favorit och lite navet i hela min hudvårdsrutin. Ja mian vänner, jag har gått från noll intresse till mani, mycket tack vare detta kit! 
 
Man har ju testat sig igenom en massa ansiktmasker i sina dagar, men jag faller tillbaka på att den här är nummer ett. En underbar cellulosamask som passar lika bra på sommaren som vintern. På sommaren använder jag den efter solen, och på vintern för att ge huden en riktig fuktboost! 
 
Det här fantastiska kosttillskottet fick vi prova första gången i våras när vi var på ett event tillsammans med Forever. Bästa uppfinningen för alla som vill vara säkra på att man får i sig en daglig dos med gröna härligheter i form av grönsaker, frukt och bär! 

 
 
 
Har ni hittat någon riktig superfavorit hos Forever?