Måla julkulor med kalkfärg

Hej vänner! 
 
Hur mår ni? Idag tänkte jag bara kasta in ett litet tips till er alla, har ni också en radda gamla julkulor i färg som ni inte riktigt känner passar in längre? Eller har ni fått en vision om ett färgtema på granen som inte riktigt matchar det ni har hemma? 
 
Mitt allra bästa julpysseltips är att måla om de julkulor som ni redan har! Jag målade om de här julkulorna med kalkfärg som jag köpt på bauhaus och jag måste säga att täckningen är helt fantastisk! Det gick på ett naffs att göra om en massa loppisfyndade kulor i diverse färger till snygga kalkgråa kulor! 
 
 
Jag använde en kalkfärg för möbler, men det fäste hur bra som helst på det här materialet också! När jag hade målat kulorna hängde jag alla på tork på grillpinnar mellan två klossar! 
 
Jag kan nog bara komma på bra saker med det här pysslet! 
 
1. Spara på miljön genom att inte konsumera nytt
2. Spara på plånboken! 
3. Få vara kreativ (som jag tjatar om jämt, det mest helande som finns)
4. Perfekt att sätta pyssliga kids i arbete! 
 
Så, hur många skulle kunna tänka sig att måla om julkulor istället för att köpa nya? Tryck hjärta om du tycker att det var en bra ide! 
Anonym

Hej! Det blev jättefint! Tror du att den färgen skulle funka att måla om glaserade innekrukor med?! Med vänlig hälsning, Erika

Louise

Funderar lite, säger inte att det är fel men tycker att det ska blänka lite o vara i olika färger, men man behöver inte vara traditionell såklart.
kanske lite färgpigment i färgen så kan man ju variera sig lite