Designbymirelle i Elle Decoration

Hej kära vänner! 
Hoppas ni mår bra! Det är stolt som en tupp jag kan berätta att i nuvarande nummer av Elle Decoration kan ni hitta en vinnarintervju med mig och även alla andra grymma vinnare från årets Elle Decoration Design Awards! En riktig ära att få synas i detta magasin såklart!

(null)

Så, med ett leende på läpparna säger jag godnatt för idag så ses vi imorgon igen! 
(null)

Uppskattning

Inlägg i samarbete med Interflora
 
Ett av mina allra käraste samarbeten är mitt samarbete med Interflora! Det rimmar så bra med hur jag själv tänker kring inredning och växtlighet. För mig finns det verkligen inget vackrare som gåva än blommor, det finns inget som kickar igång min kreativitet som blommor och det finns inget som ger så mycket energi som en bukett med blommor. Inom Feng Shui är växtlighet en av de allra värdefullaste energihöjarna vi har att jobba med i vår inredning. Jag försöker att alltid placera mina buketter centralt i rummet så att man omedelbart känner av den fina energin som det ger när man kommer in i ett rum. Här kommer iallafall en bilbomb på buketten "Uppskattning" från Interflora. HÄR kan du klicka för att komma direkt till buketten. 
 
 
 
Jag älskar hur man kan anpassa en bukett efter vad man behöver just nu i livet. Ibland vill jag ha en riktigt galen färgklick som verkligen får igång mig, och ibland vill jag bara ha något som denna bukett, pastell som är hamoni för ögat. 
 
 
 
Vad tycker ni förresten om mina bilder på senaste? Jag har köpt en ny kamera och tränat på att fota lite bättre, har ju hört att man måste kunna det när man är sån där influencer, haha :) Pressa ner hjärtat om ni ser lite skillnad på mina bilder nu! 
 
bukett - fengshui - fengshuitips - interflora - pastell - pastellbukett - theflowereffect - uppskattning

Böcker som verktyg

Hej fina! 
 
Ni är många som visade intresse för att jag skulle ge er tips om era fönsterbrädor och hur man kan inreda dessa. Det är lite klurigt när man väl står där faktiskt, men en sak är säker, fönster älskar böcker! Så idag tänker jag ge er 3 tips på hur man kan använda böcker i sitt fönster när man inreder! 
 
 
Här kan vi se hur man kan jobba med böcker i hög för att skapa nivåer i fönster. Det är mitt number one tips i fönster, jobba nivåer, inget ser levande ut om allt har samma höjd. Helt perfekt att stapla ett par böcker under så får du en hög nivå på den delen av fönstret! 
 
 
I detta fönster har vi jobbat med böcker ståendes. Här gäller det såklart att man har två eller en bok som man tycker har en vacker look eller helt enkelt bara är väldigt intressant. Den kommer att synas som en stor del av inredningen i fönstret. Ställl två böcker lutade mot fönstret när varandra, inred med en härlig ljuslykta framför och du har skapat ett riktigt levande litet hörn i fönstret. 
 
 
I sista förslaget har jag valt en IT-bok som tar hedersplatsen mitt i fönstret. Här passar det perfekt att använda en riktigt stor härlig bok eller en bok med framstående ryggtext. Välj en du gillar och som matchar just din stil! 
 
Hoppas ni gillade min lilla guide om hur man kan använda sig av böcker i fönster för att skapa en balanserad snygg inredning på fönsterbrädan! 
 
Böcker - Inredningshjälp - fönster - inredafönster