Inred ditt badrum med Feng Shui

Inlägg i samarbete med Ellos

Hej vänner!

Idag tänkte jag att jag skulle tips om hur man kan få till en härlig spa-känsla i badrummet och även passa på att ge er några bra Feng Shui-tips för badrummet i samma veva! Badrummet är ju oftast ett ställe som man inte lägger jättemycket energi på inredning, helt fel egentligen, för var spenderar vi väldigt mycket tid? Och där vi spenderar tid, låter vi oss påverkas av vår omgivning. Här kommer mina favoriter från Ellos just nu, och ännu längre ner hittar ni 4 viktiga tips när ni ska inreda era badrum! Jag har själv letat efter en snygg och praktiskt badrumsmatta i flera år men aldrig hittat en som jag gillar designen på, ÄNTLIGEN kan jag bara säga. Hur snygg är inte den här mattan från Ellos? Jag köpte såklart en rakt av!

1. Inga taggiga växter i badrummet, vi är ofta nakna i badrum, vilket gör oss sårbara, så inga kaktusar i badrummet! Eucalyptus är en fantastisk växt, renande, doftar gott, billig och lever länge! När den börjar torka lite är den perfekt att hänga in i duschen så fortsätter man njuta av de bra egenskaperna när de varma vattenångorna möter växten.

2. Använd mycket härliga textilier för att mjuka upp känslan i badrummet. Det finns inget som ger en så härlig spa-känsla som lite härliga ihoprullade fina handdukar. 3. I ett badrum finns det oftast ett underskott på jordelementet, kom därför ihåg att få in detaljer i trä och naturmaterial för att skapa balans.

4. Tänk på kontraster! Ofta har vi ljusa färger i badrummet, så tänk då på att välja lite mörkare nyanser på dina textilier för att skapa kontrast och balans!

 

 
Lycka till med era badrum kära vänner! 
Badrumsinspiration - Ellos - badrum - badrumsmatta - fengshui
Emma

Gud vad snyggt! Ska beställa 😍

Emma

Gud vad snyggt! Ska beställa 😍

Pernilla Andersson

Gud vad snyggt,vi har oxå ljust badrum och så vill jag ha gråa handdukar det är såå snyggt. Även mörklila är snyggt