Jag vann Årets Influencer 2019!

 
 
Jag vet verkligen knappt var jag ska börja, men jag ska såklart summera de mest omtumlande dagarna på många år för er alla läsare. Jag ocg Matte åkte in till Stockholm i söndags, för på måndagen var den stora dagen! Nämnligen Elle Decoration Swedish Design Awards 2019 där jag var nominerad som Årets Influencer 2019. Dagen startade med en härlig frukost tillsammans med press och pristagare och vi fick sällskap av härliga Årets Stjänskott Jonatan Nilsson och Årets Inredare Halleroed
 
 
 
Vi checkade in på snygga hotellet Story, helt magisk inredning som jag gärna hade plockat med mig hem rakt av. Jag är så jäkla glad att jag hade med mig min underbara fästman the one and only Matte, OCH min allra bästa själsfrände Jonna. Kan det bli annat än en fantastisk kväll?
 
 
 
Ja, och det var faktiskt just vad det blev. När det var dags för priset Årets Influencer 2019 som delades ut i samarbete med Ikea var det mitt namn som ropades upp. Jag hade vunnit!! 
 
 
Foto: Evan Pantiel för Elle
 
Foto: Evan Pantiel för Elle
 
Foto: Evan Pantiel för Elle
 
Det här är det absolut finaste priset man kan ta emot i mitt jobb och yrke. Det är verkligen en stor ära att ens bli nominerad! Sänder ut en hel massa kärlek till de andra 9 bossladies som också var nominerade! Här hittar ni alla, jag tänker att jag ska göra ett helt blogginlägg tillägnat just dessa tjejer också! 
 
Jag kan på riktigt inte ens beskriva eller på något sätt tacka er nog, för alla er som tror på mig, hejjar på mig och ger mig så förbannat mycket kärlek att jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag kunde inte ens läsa era kommentarer under kvällen, för jag visste att jag skulle grina så förbannat när jag läste era ord. Ni är så underbara och jag hoppas att jag ska få fortsätta inspirera er, få er att må bra i era hem och hänga med er helt enkelt! 
 

Tack igen hjärtan! Och tack till Ikea och Elle som tillsammans med Micael Bindefeld gjorde en fantastisk gala!