Matrummet

 
Inlägg i samarbete med Jotex
 
Matrummet tar form här hemma och hela ett år efter inflytt är det äntligen klart. Den som väntar på något gott, eller hur? Jag vet egentligen inte varför det har tagit så lång tid att färdigställa just den här delen, men jag tror helt enkelt att andra utrymmen har skrikit högre efter omsorg! Häng med och se hur det färdiga resultaet blev! 
 
 
 
Jag är helt såld på den fina takkronan som också fanns i mässing. Det bästa är ändå att man kan välja mellan att ha enkla små värmeljus eller kronljus i kronan. Klicka HÄR för att komma direkt till takkronan.
 
 
Den stora härliga vasen är egentligen en kruka, så här har jag bara stäööt en vas innuti för att kunna ha den som en maffig vas istället! Jag gillar såna detaljer, som man kan använda till olika saker, och som har ett tidlöst behagligt uttryck. Allt behöver liksom inte tala högt i rummet, vissa saker bara kompletterar allt annat så vackert att detaljen blir perfekt. HÄR hittar ni krukan i massa olika storlekar och färger. 
 
 
 
 
Sist men inte minst måste ni kolla in denna helt fantastiska matta, hur snygg är den inte? Någon frågade om den var praktisk att ha under matbordet på instagram, och det tycker jag väl verkligen. Det är bara skopa in sakerna under fransarna och kamma över, haha. HÄR har ni direktlänk till den! 
 
 
Det är underbart ändå, hur så lite som tre väl valda detaljer kan göra ett rumspussel helt klart. Hur så få saker kan skapa den där värmen och atmosfären som man önskar men inte hade utan dom! Det är nog dagens inredningstips, låt det ta tid, så att ni verkligen kan välja några detaljer som både du och rummet älskar. Då skapar vi en miljö som kommer hålla år efter år! 
Carro

Du är verkligen såå himla duktig! Sluta aldrig att dokumentera din inredning *o*

bylijo.se

Väldigt fint.