Min morgon

Samarbete med Forever
 
 

Hej vänner! 

 Hoppas allt är bra med er! Nu tänkte jag att ni ska få hänga med mig på en morgonrutin! Ni är fler som frågat om vad jag äter till frukost och även mycket om vilka vitaminer och kosttillskott jag äter, sen jag skrev lite om det på Instagram. Men först kör vi en härlig morgonsmoothie! 

(null)

 -En skopa Forever Ultra vanilj

 -En liten shot Forever Aloe Berry Nectar

 -1 banan

 -Valfria bär

 -Ca 1 dl cashewnötsdryck

 -En matsked kokos  (null)

Jag älskar verkligen både smoothies med bärsmak och gröna smoothies så jag brukar växla lite mellan. Det som är perfekt med Forever Ultra som jag använder som proteinpulver i mina smoothies är att den är fri från både gluten, ägg och mjölkprotein. Jag mår sådär av både mjölk och gluten så det är verkligen perfekt att det finns ett alternativ utan det! En shot Forever Aloe Berry Nectarl dricker jag varje morgon, så den ploppar jag också i min smoothie för lite extra vätska! Måtten jag skrev kan vara lite hur som helst också, jag brukar hufta lite! När jag skrev om det här på Instagram skrev jag om hur roligt jag har börjat tycka att det är med olika vitaminer och kosttillskott, det måste vara åldern? Haha. Iallafall så var ni många som var sugna på vilka kosttillskott jag äter. Här är några av de jag äter just nu!   (null)

(null)
Jag länkar in varje produkt om ni vill läsa mer, tryck bara på namnet så kommer ni in till beskrivningen! Forever daily, Forever Active Pro-B, Collagen Complexoch Forever Actic sea. Och översatt till svenska så är det en multivitamin, ett kosttillskott med aktiva mjölksyrebakterier, omega 3 och en för hud och hår som innehåller dels biotin och kollagen!   (null)
Ja ni, det var min morgon det! Tacka vet jag pannkaksfrukostar en söndag men det är något med dom här vardagsfrukostarna som är så härligt och hemma! Hoppas det var roligt att hänga med på en helt vanlig morgon här på Björkbacka!
Pernilla Andersson

Ja jag gillar att man gör annolunda på helgerna än på vardagar då man ej har tiden för jobb. Men helgerna är vi lediga och då kan man lägga ner mer tid❤❤