Uppskattning

Inlägg i samarbete med Interflora
 
Ett av mina allra käraste samarbeten är mitt samarbete med Interflora! Det rimmar så bra med hur jag själv tänker kring inredning och växtlighet. För mig finns det verkligen inget vackrare som gåva än blommor, det finns inget som kickar igång min kreativitet som blommor och det finns inget som ger så mycket energi som en bukett med blommor. Inom Feng Shui är växtlighet en av de allra värdefullaste energihöjarna vi har att jobba med i vår inredning. Jag försöker att alltid placera mina buketter centralt i rummet så att man omedelbart känner av den fina energin som det ger när man kommer in i ett rum. Här kommer iallafall en bilbomb på buketten "Uppskattning" från Interflora. HÄR kan du klicka för att komma direkt till buketten. 
 
 
 
Jag älskar hur man kan anpassa en bukett efter vad man behöver just nu i livet. Ibland vill jag ha en riktigt galen färgklick som verkligen får igång mig, och ibland vill jag bara ha något som denna bukett, pastell som är hamoni för ögat. 
 
 
 
Vad tycker ni förresten om mina bilder på senaste? Jag har köpt en ny kamera och tränat på att fota lite bättre, har ju hört att man måste kunna det när man är sån där influencer, haha :) Pressa ner hjärtat om ni ser lite skillnad på mina bilder nu! 
 
bukett - fengshui - fengshuitips - interflora - pastell - pastellbukett - theflowereffect - uppskattning
Madeleine

Vilken bukett! 😍 jag har blivit så inspirerad av dig och har börjat tänka inom Feng Shui i mitt hem. Tänkte bara fråga hur du tycker man ska lägga baguan, känns som de finns massa olika sätt 😅😅
Tack för allt du gör och inspirerar med ❤️

Sofie

Den buketten var verkligen fin. Alltså, wow!