Utdrag ur feeden och alla hjärtans

Hej fina vänner! 

Idag tänkte jag bara köra ett litet utdrag ur feeden och lite allmänt babbel här på bloggen! Inlägget jag vill plocka från min Instagram hit till bloggen är mitt alla hjärtans-inlägg! 

(null)
(null)

Jag spenderade dagen med en herrans massa jobb! Blev överraskad av Matte med blommor och en steamer! Tack och hej gamla strykjärn, jag kommer inte sakna dig, haha! Han kände sig lite rädd när han gav mig ett städredskap men det var faktiskt verkligen något jag tjatat om, haha! Inte nog med det så blev jag firad över Elle-vinsten av mina svärföräldrar med magiska blommor och champagne! 

(null)

Sen hade jag och Matte bokat bord på vår lokala restaurang här ute i skogen! Westerqwarn heter det och ligger i en urgammal kvarn! Trevligt bemötande och en supergod meny!

(null)

Önskar ni lite mer av denna typ av inlägg förresten? Gamla hederliga sättet att blogga helt enkelt!  Pressa ner hjärtat för mer babbel mellan inläggen om mina dagar, viktiga som oviktiga! 

Ha en underbar dag! 
(null)


Ann

Hej, jag vet inte om det bara är min pc, men texten är pytteliten - fotnotsstorlek, så det är svårt att läsa. Men det kanske bara är hos mig?
Kram och tack för en bra blogg!