Mina 5 mässfavoriter

Hola babes! 
 
Då blev det dags att välja ut mina 5 favoriter från Formex 2019! Häng med! 
 
Ja, här är den igen! Kan man något annat än älska den här soffan? En sån där möbel som skapar samtal, smörjer själen och bara är så otroligt tilltalande för ögat!
 
Designsamarbetet mellan min favoritkonstnär Kristina Haataja och Cooee kunde ju bara bli succé! Jag bara måste lägga vantarna på en sån här!
 
Textil och mattmässigt var det Classic Collection som stog ut! De hade byggt en monter där jag gärna hade plockat med mig hela rasket. Jag fullkomligt älskar ju flirten lyx / boho och det har dom lyckats ypperligt med! 
 
By on levererade så mycket vackra vaser att man inte visste var man skulle titta! Men den här vackra keramikvasen blev en klar favorit! 
 
Sist men inte minst, Kählers lite otippade samling vackra skulpturer. Jag är ju rackarns svag för skulpturer och jag tycker verkligen dom lyckades riktigt bra här! 
Formex - affari - classiccollection - cooee - formex19 - kristiina - kähler - skulptur

Formex dag 1

Hej vänner! 
 
Formex har dragit igång och här kommer en liten härlig tillbakablick på dagen som gått I bilder! Dagen började med en härlig träff i liten grupp tillsammans med Zandra Rhodes! 
 
 
 
Från en underbar färgklick till en härlig avsmakningsmeny presenterad av Tommy Myllymäki!
 
 
 
 
 
Dagen fortsatte i härlig inspiration (imorgon kommer mer av det) Jag ska nämnligen presentera mina 5 absoluta favorit från hela mässan!
 
 
 
Vacker helhet hos housedoctor! 
 
 
 
Ingen levererar nyheter som Byon design! kolla in det här bara! De fantastiska utemöblerna ska flytta in på vår altan! Materialet är teak istället för bambu, tack gode gud säger jag, för jag har väntat på ett set utemöbler i en kvalitet som inte är bambu! 
 
 
Avslutar dagen med att checka in på Södermalms snyggaste hotell - NOFO Hotel! Imorgon kommer ännu mer bildregn från dagarna i Stockholm! 
 

Sängbord

Jag har delat en del inlägg om hur man kan tänka när man inreder sitt sängbord. Men det här är en sak som tåls att upprepas känner jag! En del föredrar en mer luftig känsla, och en del föredrar lite mer fyllighet på sina sängbord. Här kommer en liten mall på hur man kan tänka när man ska placera sina olika detaljer på sängbordet. Jag själv har ett runt sängbord, så bakgrundsdetaljen är inget jag har. 
Bild: www.homeklondike.site
 
Personligen älskar jag orkideér, och anledningen att man föredrar dessa vackra växter i just sovrummet är av flera anledningar. Dels är orkideér bra för luften i sovrummet, eftersom de under hela dygnet ger oss syre. Formen på blomman är rund och mjuk och många symboliserar även denna vackra blomma med romatik och kärlek. Böcker är ett fantastiskt sätt att få in nivåer på bordet, och även ett perfekt ställa att skapa en mindre förvaring för exempelvis ditt lypsyl eller nässpray som ofta hamnar på sängbordet! 
 
 
För mig personligen handlar det också om en samling av mina bästa kristaller. Vid sängen har jag dels rosenkvarts, som är kärlekens sten. En fantastisk kristall som ger oss kärlek och trygghet. Jag har även en ametist på mitt sängbord, som jobbar bra tillsammans med andra kristaller och ger balans och skydd. Om jag har en period där jag drömmer mycket mardrömmar brukar jag lägga en ametist under sängen. En del lägger den under kudden, men jag tycker att kristallen ska ha luft omkring sig för att kunna verka som den ska. 
 
Vill ni har fler såna här enkla små tips till inredningen i hemmet? Tryck hjärta så ska jag börja jobba på fler!