Olsson

Samarbete med Svedea 
 
Hej vänner!
 
Nu har vi kommit till det sista inlägget med min lilla följetång tillsammans med Svedea där jag berättat mer om varför det är viktigt att ha en bra försäkring till sina små och även lite av Olssons alla äventyr hos veterinären. Jag kan faktiskt inte ens förstå att det fortfarande finns fall där man köper husdjur men inte ordnar med en vettig försäkring till djuret. Jag har ju en liten dröm om att skaffa en till liten hund, även om jag vet hur jobbigt det var att ha en valp, så är man ju bara så rackarns sugen igen alltså.
 
 
Svedea har en massa olika bra artiklar som verkligen är till hjälp när man skaffar sig en ny liten familjemedlem. Den här artikeln var toppen tycker jag, där får man lite mer information om hur man kan agera när;
 
Valpen är halt
Valpen får problem med ögonen
Valpen får eksem
Valpen har hosta eller sätter något i halsen
 
Om vi skaffar en till liten kommer vi såklart att försäkra det lilla livet, det finns det ju inget snack om. Men jag tror även att vi isåfall är sugna på en till Pomeranian. Möjligen en spets, men storleken större. Jag älskar verkligen hur spetsar är till personligheten, aldrig varit med om hundar som är så lättlärda, tittar en rakt i ögonen och har sådana extremt tydliga personligheter. Och vem kan ens motstå en sån här liten? 
 
 
Om ni vill läsa mer om en riktigt bra försäkring för era hundar och djur kan ni klicka er in hos Svedea HÄR