Sommarträffen

Hej fina vänner! 
 
Förra helgen gick Sommarträffen av stapeln och jag bara måste ju bomba er med ett inlägg fullt av bilder från helgen! Magiskt är nog ordet som passar bäst! Träffade så många underbara människor, fick så mycket fin inspiration och ja, det var verkligen så lyckat! Vi var på vackra Görvälns Slott - kan det bli annat än magi tänker jag? Så fantastiska miljöer verkligen. Eventet anordnades av Veronica på Lifestyle Events tillsammans med mig och Linda på Årstidensbästa! På plats fanns även fantastiska entrepenörer och vi fick till exempel testa på att göra egna cakepops tillsammans med Pencake Stockholm! 
 
 
 
 
 
 
Vi startade upp med lite mingel och sedan höll jag en föreläsning om hur man kan tänka när man inreder sitt drömhem, med inriktning Feng Shui som vanligt såklart! Jag hade också den stora glädjen att få dela ut ett ex av den fantastiska boken Feng Shui Flow till alla deltagare! En helt fantastisk bok som alla borde läsa! 
 
 
 
Vi var verkligen ett fantastiskt härligt gäng och jag ser fram emot att träffa många av dessa tjejer igen! 
 
 
 
 
Linda band en helt fantastisk bukett, kan knappt hantera hur vacker den blev alltså! Vilken konstnär hon är! Ser fram emot att göra fler härliga events tillsammans med denna grymma kvinna! 
 
 
 
Ett jättetack till; Görvälns Slott med deras fantastiska location, Veronica på Lifestyle Events som håller i alla trådar, Linda på Årstidens bästa, Forever Living/Majas Cottage/Feng Shui Flow/Pencake Stockholm/Anna Göran Design/Vanufford Choklad/Norrteljemusteri/MeraLeva och såklart alla fantastiska deltagare! 
Anonym

Tack fina du. ❤❤❤

Linda

Så fina bilder du lägger upp på din blogg. :)

Bloggfeed

Hej!

Är du intresserad av att din blogg syns i flödet på bloggfeed.se och inredningsfeed.se? Det är naturligtvis helt gratis!

Låter det intressant så får du gärna kontakta oss på kontakt@bloggfeed.se så kan vi ta det vidare därifrån! :-)

Med vänliga hälsningar
Bloggfeed-teamet

Sofie

Ååååh så fina blommor!