Bokfest

Hej vänner! 
 
Hoppas allt är bra med er, det ser verkligen ut som att vi har en galet varm och härlig vecka framför oss. Idag tänkte jag tipsa om något som jag inte brukar tipsa om så ofta, nämnligen böcker! Det har ju bokstavligen haglat härliga inredningsböcker av grymma powerwomen på senare dagar, så jag har plockat ut mina 3 favoriter! Det känns som att det nya i sommar blir att ta med en bok på middagen istället för en bukett när man har såhär mycket bra att välja mellan! 
 
Den här boken ser jag verkligen fram emot att läsa, duktiga superhackaren Monica Karlstein har jobbat ihop en bok proppad med Ikeahacks! Hur rolig idé? Jag är så imponerad och förväntansfull! Mer om boken hittar ni HÄR
 
 
Sen har vi ju boken ingen kan ha missat! Handbok i inredning av Frida Ramstedt på Trendenser! Fullkomligt älskar konceptet att göra en handbok som är helt fristående från stil, trender och smak. Perfekt student, avslutning och födelsedagspresent! Här har ni den
 
 
Sen har vi den sista pärlan! Grymma Hanna Wendelbo fantastiska bok! Jag är ju galet inspirerad av människor som har konsten i handen, som kan få ner dom där konstverken som susar i huvudet på ett papper. Jag kan inte, men det kan Hanna! Så ofantligt duktig och har designar allt från tapeter, till blomstermandalas, till prints och till kläder. HÄR hittar ni hennes bok! 
 
Då har ni lite tips på presenter som verkligen ger mervärde till mottagare, eller såklart, present till dig själv för att du grym!