Olsson

Inlägg i samarbete med Svedea 
 
Hej vänner! 
 
Hoppas allt är bra med er! Idag tänkte jag berätta om Olssons lilla missöde när han lyckades sätta en stor benbit i halsen, och även poängtera hur viktigt det är att ha en bra försäkring till våra små! Det här var den första bilden vi såg på Olsson förresten, man kan inte förstå att dom varit så små!
 
 
Iallafall, som ni kommer ihåg från mitt tidigare inlägg så är ju Olsson en riktig olyckskorp. Han har varit med om en hel rad med saker under sitt lilla liv, men en av de allra värsta var verkligen när han satte en stor benbit i halsen och inte kunde andas! Jag minns det som igår, han höll på och leka med sitt ben sen vipps så var det borta och man såg verkligen på honom att någonting var fel. Sen fick han total panik och sprang runt som en galen, vi agerade direkt och störtade iväg till veterinären. Vi har ju turen att ha veterinär 5 minuter hemifrån som även har jouröppet (detta var en söndag). Han fick komma in omgående och veterinären kollade på honom, han hade svårt att andas, men mitt under undersökningen slank benbiten äntligen ner. Lättnaden! 
 
 
Vi är så glada att alltid noga valt försäkring så att det inte ska bli alltför kaos i plånboken när olyckan är framme! Svedea är relativt nya på försäkringar för hund men har redan jättefina omdömen och väldigt nöjda kunder! Några saker som Svedea satsar på är till exempel att medicin alltid ingår så man slipper teckna extraförsäkringar för det. Svedea har samma veterinärvårdsbelopp oavsett ålder på djuret, de har även 20% juniorrabatt upp till 16 månader. Bra va? Och för er som är sugna att byta försäkring så har Svedea ingen karens från dagen man tecknar sin försäkring, den börjar gälla direkt! Om ni vill läsa mer om Svedeas försäkringar för djur kan ni klicka HÄR
 
 
Massa kramar från mig och Olsson