Currylinjer och currykryss

Hej fina! 
 
Jag har fått en del förfrågningar om att fördjupa mig lite inom just currylinjer. Ja, vad är egentligen currylinjer? Som man så många gånger stöter på inom bla Feng Shui?
 
Currylinjer är alltså jordstrålning, alltså ingen strålning man egentligen kan mäta med några instrument och därför kan man inte "bevisa" dess existens. Läran har spritts och namngetts av läkarna Manfred Curry och Ernst Hartman. Det finns även Hartmanlinjer men dessa kommer jag inte beröra idag. Currylinjerna är som ett rutnät av jordstrålning över jorden, dessa rutnät har ca 4 meters mellanrum. Där två linjer möts, skapas ett currykryss. Detta är det man främst försöker att undvika när man inreder platser som man ska spendera mycket tid på. Exempelvis sängen, att sova på ett currykryss ger på tok för mycket energier. Det kan visa sig på många olika sätt, men oftast handlar det om att man har problem med sömnen eller hälsan. 
 
 
Ja hur vet man då om man sover i ett currykryss? Det enda egentliga sättet att mäta var linjerna finns är genom slagruta. Då använder man sig av pekare och bestämmer sinnet för att söka efter just currykryssen. Förr i tiden använde man sig av olika träslag men nu används oftast dessa. Man kan likna detta vid att leta efter vattenådror. Förr i tiden byggdes husen efter currylinjer, för att minimera kryssen inuti byggnaden. Så förr hade man väldigt bra koll på detta. 
 
 
Ja nu har ni lite koll på vad detta är, sen är det upp till var och en att bestämma sig för om man tror på detta eller inte. Jag gör det absolut. Sambon är mer skeptisk. Det lustiga är att min sambo hade ett problem när vår säng stog i ett kryss, krysset var nämnligen vid hans fötter. Han hade stora problem med hälsporre som höll i sig otroligt länge. Han kunde knappt gå på morgonen. I samband med att vi flyttade sängen har han aldrig haft ont igen. En tillfällighet tycker han, men jag tror absolut att det har betydelse att vi flyttade vår säng till en "frizon".