Dukningstips

Inlägg i samarbete med Ellos
 
 
Idag tänkte jag visa er några härliga dukningstips, jag har fokuserat på en väldigt fyllig och jordig dukning, hoppas ni ska gilla den! Produkterna jag tipsar om kan ni hitta genom att klicka på bilden eller i texten nedanför! 
 
 
 
Jag har inte haft tabletter förrut men inser nu att jag verkligen missat något! Det blir verkligen en superhärlig struktur med duk och sedan dessa underbara tabletter i jute ovanpå. De fantastiska tabletterna kommer i 2-pack och kostar endast 99:- för 2. Det känns verkligen som något man alltid kommer att ha, har man tröttnat på dom inne är dom lika snygga att flytta med sig ut på uteplatsen eller altanen! Ni kan klicka HÄR för att komma till tabletterna. 
 
 
 
 
Här ser ni strukturen på tabletterna lite bättre. Visst är dom snygga? Sen ska jag visa en er till underbar produkt från Ellos, den här fantastiska brickan i trä. Jag älskar saker som man kan använda till många olika saker, det i sig gör ju att man har kvar sakerna och kan variera dom istället för att köpa nytt. Sen passar det såklart mig bäst att välja naturmaterial framför plast till mitt kök! Brickan kan användas som ljusbricka, tapasbricka, brödfat, you name it! Om ni klickar HÄR kommer ni direkt till den snygga brickan! 
 
 
Den lilla anköppnaren är mitt senaste loppisfynd, älskar den! Lycka till med att skapa en härlig dukning med tabletter och naturmaterial!