Hudvård aka meditationstid

Inlägg i samarbete med Finamig.se
 
 
Förrut var hudvård något som bara skulla göra mig finare, slätare och allt det där ni vet. Som man brottas med dagligen. Nu handlar en hudvårdsrutin för mig mer om en meditationstid, en stund där jag andas och bara ger mig kropp omsorg och helt enkelt bara fokuserar på sensationen med att bara känna en härlig kräm mot min hud. Jag har alltid varit nyfiken på ekologisk hudvård, så när jag fick frågan om det här samarbetet kände jag att yes, nu är det dags. Så duktiga hudterapeuten Felicia tog fram den här rutinen till mig! Om ni klickar HÄR kommer ni direkt till mitt kit! (adlink)
 
 
Mitt kit är till för att ge balans och lyster. Enkla steg också såklart. Eftersom jag inte har hållt på med hudvård så länge så älskar jag enkla och tydliga steg i min rutin. På bilden nedan kan ni se ordningen! Ni kan läsa närmare om alla steg och alla detaljer kring varje produkt HÄR
 
 
1. Rengöring! Märket Felicia valde till mig var det ekologiska hudvårdsmärket Maria Åkerman. Så alltså, först rengöra ansiktet, det här gör man både morgon och kväll. Jag köper dom där små billiga handdukar på Ikea, så att jag alltid kan torka ansiktet med en ren handduk. Hela hemmet består av dom där små handdukarna, men det bara känns som en lyx jag måste unna mig, haha.
2. Sen är det dags för denna underbara mist! Spruta på några sprut och låt torka in! 
3. Sen kommer vi till det bäst av allt, serum. Jag vet inte varför jag älskar serum så mycket, men det här är livet ju, en skönt serum som sugs in i huden! 
4. Sist men inte minst är det dags för dagkräm eller nattkräm, beroende på tid på dygnet som ni kanske förstår! 
Klart! Svårare än så behöver det faktiskt inte vara att ha en ekologisk hudrutin! 
 
 
 
 
 
Så fina vänner, är ni sugna att kolla in detta närmare eller helt enkelt köpa min hudvårdsrutin så surfar ni in HÄR! (adlink) 
Malin

Vilket fint inlägg och fina foton. Hoppas du mår bra! Ta hand om dig :)