Nu är det klart!

 
Hoppas ni har en underbar helg framför er fina vänner! Nu är äntligen vårat växthus från Skånska Byggvaror färdigt! Är ni nyfikna? Detta inlägg är ett samarbete med grymma Skantzen Bygg som monterade vårt fina växthus med bravur! Grunden var klar, som ni sett i tidigare inlägg, så det var verkligen så skönt att anlita kunniga killar som monterade växthuset! Jag tycker det är superviktigt att supporta lokala entrepenörer och vi kan verkligen rekomendera alla Skantzen Bygg! Jag nämnde det på instagram också, men det är verkligen en sån där sak man kommer på när man köper hus, man har massor med ideér, men det är en hel djungel att försöka hitta rätt bland alla hantverkare. Skantzen har lagt fokus på att ha kontakter inom alla led, så att just dom kan förverkliga alla typer av byggdrömmar - med en kontakt! Hur smart? 
 
Här hade stommarna till huset kommit på plats! Det kändes så tryggt att någon annan än mig och Matte som hanterade allt glas som sedan monterades, haha! Är ni redo för det resultatet? Det blev verkligen så magiskt bra!
 
 
 
Nästa vecka kommer det att komma ett inlägg med massooooor av bilder! För er som undrar så heter modellen på vårat växthus Senior Oas 14 kvm och kommer från Skånska Byggvaror! Men all info kommer i nästa veckas inlägg om växthuset! Men, om ni går i tankar att renovera eller har en byggdröm ni vill förverkliga, kontakta Skantzen Bygg! Länk till deras hemsida finner ni om ni klickar HÄR . Vi kommer helt klart att använda de till våra projekt här hemma! 
 
Vad tycker ni, visst blev det bra?