Att inreda utomhus

Inlägg i samarbete med Ellos
 
 
Hej vänner! Något jag får massor med frågor om just nu är ju hur man får till det på sin altan eller uteplats. Hur får man egentigen den där mysiga inredda känslan, fast ute? Här ska ni få ta del av mina bästa tips! Självklart har jag en rabattkod på lager till er också! 
 
När jag inreder utomhus, det gäller både när jag ska planera trädgården eller inreda altanen, så tänker jag olika rum. Hos mig har vi exempelvis ett "rum" som är uteköksdelen, ett rum som kommer bli en matplats och loungedel och ett rum som kommer vara en plats att bara slå sig ner och ta det lugnt. Det är lite lättare att få till en fyllig och ombonad känsla om man helt enkelt delar upp det i att inreda sina olika rum, det man kan tänka på är att hålla sig till samma färgskala så att allt ändå är skönt för ögat tillsammans! Jag har gjort en liten moodboard på hur man kan inreda om man har en tom väggdel! 
 
 
 
Här har jag använt mig av mina favoriter från Ellos, och länkar till allt kommer här! Stolar // Matta // Kruka // Bord // Kudde
 
Använd rabattkoden "460008" för att få 30% på dyraste varan på ett köp, inklusive externa länkar. Giltig tom 31/5-19! Och stort lycka till med att inreda era egna fina rum på altanen eller uteplatsen fina vänner! Klicka HÄR för att komma till Ellos! 
 
Sandra

Jag gillar den naturliga looken med trä och sedan bryta av med någon enstaka färgklick. Det är typ så vårt hem är inrett så det är kul att se det någon annanstans med ^^