Min vecka

Hej fina vänner! 
 
Jag har ju blivit lite mer av en dagbokstjej här inne då och då. Så idag tänkte jag anamma bloggkänslan och göra en "Min vecka". Märk att jag endast gör en sån här när jag faktiskt har något inplanerat och inte när jag ska sitta hemma i pyjamas och kolla på Game of Thrones, haha! 
 
 
Måndag; Börjar dagen med yoga som jag gjort de senaste månderna. En lite sådär halvtråkig dag egentligen, men ack så effektiv den ska bli! Jag ska förbereda två samarbeten som ska skickas in för genomgång. Sen blir det ett antal fakturor som ska skrivas och mailas iväg! Jag ska påbörja en inredningskonsultation och hämta paket! Sedan avslutar jag dagen med Yoga grundkurs som jag går på Ayoy i Kolbäck! 
 
Tisdag; Yoga som vanligt. Sen ska jag fota ett superroligt samarbete, med smycken! Det har jag faktiskt aldrig gjort förrut så det känns superroligt! Vi ska även köpa virke till alla lådor vi ska bygga på gården samt i växthuset. För vet ni? NÄSTA vecka kommer växthuset!! Även se över företagets försäkringar står i kalendern! 
 
Onsdag: Yoga again! Sen blir det att snöra ihop veckan, för sen tar vi lite långhelg jag och mannen! Slutföra konsultationer, beta av mailen, svara på 102 kommentarer på bloggen, åka till återvinningen och sen packa väskan för Stockholm! Just ja, jag ska ta emot 1 ton sjösten också som kommer till växthuset!
 
Torsdag: Jag och Matte drar på Influencerevent i Stockholm med Forever . Vi ska göra massa roligt men mest ser jag fram emot att vi ska packa måltider till behövande och äta en härlig middag tillsammans! 
 
Fredag: Vi fortsätter med Forever även idag med massa roligt, ni får såklart hänga med på stories, så jag ska inte spoila allt redan nu! När vi är klara för dagen styr vi kosan mot min syster som bor i Stockholm och har köpt hus! Det ska bli såååå roligt att se deras hus! Jag har siktat in mig på deras nyrenoverade badrum med bubbelbadkar, saknar badkar så det gör lite ont när jag tänker på det. Så det är tur att någon i släkten tagit sitt förnuft till fånga och skaffat ett badkar, haha! 
 
Lördag: Vi beger oss hem till landet igen, och idag har vi bjudit hem pappa med fruga och ska laga pizza. Matte har köpt sig en Uni pizzaugn, så jag gissar att jag kommer få yoga på nu ett tag när jag får äta pizza varje dag, haha. 
 
Söndag: Flytta ner sovrummet till nedervåningen igen! 
 
 
Ja men hurrni, vad säger ni? Vill ni ha mer "min vecka"? Man känner alltid att det är så tråkiga saker man skriver om, men man älskar ju när andra gör såna inlägg, haha :) Tryck ner hjärta för mer! 
 
Anna

Jag funderar på att börja med yoga på morgonen för att få bort stelheten i musklerna. Blir så taggad när jag läser din blogg. ^^