Mina bästa budgettips

Hej fina! 
 
Många förknippar renoveringar och att inreda sina hem med stora kostnader. Men vet ni? Så behöver det verkligen inte vara! Jag tänkte dela med mig av mina bästa budgettips när man inreder sitt hem. För mig är det jätteviktigt att poängtera att alla - oavsett budget - ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. 
 
 
1. Köp inte saker för att det är trendigt - gå in i dig själv och fundera på vad du egentligen tycker om. Chansen att du behåller inredningen blir avsevärt större om du har det här tänket.
 
2. Handla på loppis och auktion! Snällt för både plånboken och miljön! Det finns enormt mycket vacker design där ute som slumpas bort. Lite färg piggar upp de flesta möbler! 
 
3. Ha en basgrupp kuddar i soffan som du alltid har, enkla tidlösa färger som passar rummet. Jobba sedan in några kuddar efter säsong eller om du bara känner för ett byte. Det är ju mycket billigare att byta ut 3 kuddar än 8 vid säsongerna. 
 
4. Det lilla gör mycket! Testa byta plats på saker. En tavla kan få ett helt nytt intryck bara man flyttar den till ett annat rum! 
 
5. Om du ska köpa något nytt - sälj något gammalt! Intresset på andrahandsmarknaden är jättestor, något du tröttnat på kan vara precis vad någon annan söker! 
 
6. Tänk efter både en och tre gånger. Vill du verkligen ha det? Innan du köper något - bestäm var du ska ha det. 
 
Hoppas jag kunde komma med lite matnyttigt till er att ha med er när ni inreder efter en budget! 
 
 
Ska jag göra ett inlägg fyllt med snygg inredning som har prislapp budget? Tryck på hjärta om ni önskar det också! 
attlevalivetinuet.blogg.se

Underbart! Så mycket nytta jag har av exakt de tipsen som du ger - när det kliar i fingrarna kring hemmet hela tiden!
https://attlevalivetinuet.blogg.se/

Mia

Har du något budgettips för fula plastfilm. I färgbutiken sa de att måla är en chansning då det kan bli kladdigt om det är fel sorts plastgolv.