Resan till vår lantdröm

Inlägg i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
 
Hej fina vänner! 
 
Jag tänker att det kunde vara lite roligt att berätta för er hur vår resa till vårt husköp såg ut egentligen! Samtidigt vill jag tipsa om en grym tjänst ni kan läsa mer om lite längre ner! Men vi startar igång från början! 
 
 
Jag och Matte letade hus väldigt länge, vi ville väldigt gärna bo kvar i Strömsholm där vi hade lägenhet, men det kommer inte direkt ut många hus här i trakten. Vi fick tips om att det fanns ett par som hade ett hus som de var sugna på att sälja och vi gick för det. Vi skrev en lapp som vi lämnade i deras brevlåda och dagen efter fick vi samtalet! Det visade sig att de hade planerat att sälja huset, men inte varit säkra på riktigt när. De hade då en färdig annons, prospekt och bilder hos deras fastighetsförmedling som var Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Så vi gjorde affär precis som om huset hade varit ute till försäljning. Och här kommer då tipset till er alla! Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har nämnligen en tjänst som heter "Försprång" som innebär att om man vet att man ska sälja nångång i framtiden eller letar efter gemensamt boende kan man använda sig av tjänsten. Man ordnar då alla formatliteter i förväg och är helt redo att släppa sitt boende till försäljning direkt när man kommit på att man ska sälja! Hur bra är inte det? Vår affär hade helt klart aldrig gått så snabbt och smidigt om inte säljarna hade haft allt detta klart redan! 
 
Dessutom är det ju perfekt att kunna ta bilder när vädret är till ens fördel på våren och sommaren istället för att visa sitt älskade boende i gråskala, ja ni förstår vad jag menar, haha :) Om ni går i säljtankar kan jag varmt rekomendera att kolla in "Försprång" som ni kan signa upp till om ni klickar HÄR. Jag passar på att bifoga planritningen på vårat hus också, för jag vet att ni är många som efterfrågat det som inte riktigt får ihop hur rummen hänger samman här hemma! 
 
Ha nu en underbar dag fina vänner!