Årets julbelysning

Inlägg och rabattkod i samarbete med Markslöjd
 
 
 ÄNTLIGEN säger jag bara, nu måste det väl ändå vara legitimt att transformera den här bloggen till en julbomb? Haha. Idag ska jag visa er en massa fantastisk julbelysning! Häng med! 

Passa på att använda rabattkoden mirelle19 för 20% rabatt på allt från Markslöjd!
 
Vi börjar med en av mina absolut favoriter jag har här hemma! Ljusstaken Brosa! 
 
 
 
Brosa hittar ni om ni klickar HÄR. 
 
Sedan har vi en riktig julfavorit som känns som en julsjälvklarhet nu nästan, ljusstaken Mäster! Jag älskar känslan av glasbubblor. Ett hett tips är även att det finns rwservdelar till Mäster om det skulle vara så att man råkat ha sönder ett glas. Jag var lite för vild när jag skulle plocka ut ljusstakarna ur garderoben och ett glas gick sönder, då tänker man ju att det är kört, men jag surfade in och hittade reservglasen! Det var inget jag visste trots att vi samarbetar nära, så det tänket blev jag verkligen extra glad för. Laga istället för nytt! Så i jul kommer jag ge lite extra kärlek till min favorit Mäster! 
 
 
 
 
En ny favorit som flyttat in här i år (alla andra har hängt med mig i tre år) är den fina klassiska vita ljusstaken Falun!
 
 
 
 
På Instagram och Instagramstories kan ni följa med när jag visar ännu mer härlig julbelysning under November. Bland annat min absoluta favoritjulstjärna! 
adventsljusstake - brosa - falun - markslöjd - mässing - mäster
Wilma

Wow, så många fina varianter! Den med glasbollarna är ju sååå fin!