Ett nytt kapitel

Hej bloggvänner! 
 
Ja ni, jag har döpt inlägget lite efter vad 2020 kommer vara för mig. Det blir ett nytt kapitel i min bok om livet helt enkelt. Jag har pluggat inredning, företagsekonomi och Feng Shui, och nu kände jag mig redo att återigen sätta mig i skolbänken. Den här gången valde jag inte bara en sak som kommer passa bra i mitt yrke, men också något som jag valde helt och hållet med hjärtat, så i Januari börjar jag plugga till florist hos Floristutbilarna i Västerås! 
 
Det känns verkligen som att det är en pusselbit som saknats mig på senaste tiden, och det är tiden för kreativitet, jag vet hur mycket den helar mig, men samtidigt är den det första som prioriteras bort när tiden inte riktigt räcker till. Jag har också haft en känsla av ensamhet för första gången det här året, jag älskar att vara egen företagare, men har inte haft orken att rodda ihop det med andra entrepenörer som jag verkligen skulle velat. Så jag känner verkligen mig så peppad på att vara i ett sammanhang med andra kreatiiva själar. Sista delen på året kommer att bli riktigt intensiv nu, och sen på nyår ska jag fira nya mål, drömmar och intentioner. Det kommer att bli så bra detta. 
 
Det känns verkligen som en lyx att få välja med hjärtat och själen, men nu har jag kämpat med mitt företag, nått de mål jag satt upp, vunnit priset jag vill vinna och dragit in de pengar som jag önskat. Så nu var det helt enkelt dags att låta hjärtat prata och välja! 
 
Tryck på hjärtat om ni ser fram emot att hänga med mig på min nya resa! 
 
 
Ann

Det låter helt fantastiskt!
Gratulerar till modet att följa din väg och jag ser fram emot massa blomsterinspiration i framtiden :-)