Det där med balans

Hej vänner! 
 
Hur mår ni? Jag har återhämtat mig efter en underbar semester och börjat anpassa mig till det kallare klimatet här hemma, haha. Jag har kommit på en sak med mig och mitt företag och jobb. När jag har kalendern totalt fullsmetad (som innan semestern) så blev jag verkligen stressad och kände att jag skulle göra allt för en vecka med lite i kalendern. Nu har kaledern varit lite lugnare, och då blir jag rastlös?! Var är logiken i hur man fungerar egentligen, haha?! 
 
Min allra största utmaning den här hösten och ordet jag strävar efter i varenda liten detalj i mitt liv - b a l a n s. Allt kräver verkligen balans, det är vackert på ett sätt, men ibland är vägen längre än man önskar för att nå dit. Jag försöker hitta en balans här på bloggen också, men känner att jag blir väldigt frånvarande. Mina andra kanaler är som jag sagt förrut mer av en "live" från mitt liv, så då känner jag att materialet till bloggen måste vara så extremt kvalitativt, så då postar jag ingenting istället. Gud vad jag känner att det här blev ett rörigt och babbligt inlägg, inte den där tidningsannonskänslan jag försökt uppnå direkt! 
 
Så jag skulle behöva er hjälp, när ni väl läser bloggar, ställer ni väldigt höga krav på innehållet? Eller känns det lika roligt att hänga med i bilder på vad man har gjort en fredag, tankar om livet och uppdateringar från små pyssel och renoveringar? Jag tror verkligen att jag begär för mycket av den här bloggen, för jag vet ju själv att dom enklaste blogginläggen oftast är dom som är roliga att läsa. Men ja, tillbaka till det jag behöver hjälp med, ska jag ta ett tappatag med bloggen och göra den lite mer personlig och enkel, eller hålla mig till uppdateringar då och då bara? 
 
 
Sandra Sjunnesson Exposito

Jag älskar att bara se små korta delar av ert liv,blandat med väl genomförda - hellre än väl utförda och genomtänkta inlägg hela tiden.

Så kul att kika in när det bara kommit nån bild och en liten text. Sen gillar jag bloggar som inte bara är yta utan även personligt - men det förutsätter att man vill dela med sig av det så klart. :)

Ann

För min del är jag inte intresserad av vad bloggare "gör en fredag" eller "tankar om livet " (och absolut inte av vad folk har ätit! ;-) ), utan läser jag en inrednings/inspirationsblogg som din så väntar jag mig "uppdateringar från små pyssel och renoveringar". Men jag vet att andra är intresserade av personen bakom bloggen, det gäller bara inte för mig. Jag vill bli inspirerad om att fixa fint hemma med enkla medel. Det är bara därför jag går in här.
Kram!

Victoria

Gillar din instagram jättemycket där du har med allt! Så för egen del passar det med både mat, inredning och fredagsmys här på bloggen. Gillar dina före/efter väldigt mycket och dina makeovers av loppisfynd, men allt med energier och kristaller är också superintressant!

Sanne

Jag tycker det är kul med småuppdateringar och lite bilder.

Linda

Inlägg med bilder är alltid trevligt :)

Anonym

Jag tycker att det var bättre för ett par år sedan och du hade bästa enkla tipsen. Allt kändes så avskalat och vanligt normalt. Det var så jag började uppskatta inredning och feng shui. Jag uppskattar mycket uppdatering, den genuina fina härliga tjej som du verkar vara lyser igenom då. Världens vackraste bilder och mest städade ytor känns inte lika viktigt.

Anonym

Visa annat än det som finns på instagram. Att visa veckan som gått i bilder när det redan visats på instagram tycker jag är ointressant, då känner jag inte att bloggen ger något extra 😊

Anonym

Visa annat än det som finns på instagram. Att visa veckan som gått i bilder när det redan visats på instagram tycker jag är ointressant, då känner jag inte att bloggen ger något extra 😊

Anonym

Visa annat än det som finns på instagram. Att visa veckan som gått i bilder när det redan visats på instagram tycker jag är ointressant, då känner jag inte att bloggen ger något extra 😊

Anonym

Hej
Jag tycker mer om ogenomtänkta inlägg .. spontana .. gillar att följa dina pyssel och inredning .. enkelt , avskalat . Man känner rätt snabbt av att du är härlig tjej/ kvinna som är genuin i allt .. och därför följer jag dig för du har en aura omkring allt du skriver om som jag gillar ..