Eftermiddagsenergi

Hej vänner! 
 
Inlägg i samarbete med Forever
 
Fler än jag som har riktigt härliga höstkänslor nu? Dra på sig mysdressen, tända ljus och njuta av alla vackra löv som faller. Jag jobbar dock väldigt mycket mer inomhus under den här tiden på året och väldigt mycket framför datorn. Jag kan verkligen känna att min kropp inte riktigt är helt hundra när den inte får all energi som man annars får av solen och att vara ute mycket. Därför är jag så glad att jag även kan tipsa er alla om en fantastisk ny produkt som Forever lanserat, nämnligen Forever Supergreens! En supersmart liten portionsförpackning som är full av bra vitaminer och mineraler, allt från broccoli, grönkål, spenat och gojibär i en liten påse man antingen kan blanda med sin smoothie, eller bara ett glas vatten! Perfekt för oss som vill vara säkra att vi får i oss så mycket bra grönt som det går på dagarna!
 
 
Jag gillar att ta ett glas på eftermiddagen, då känns det som att jag får en liten extra låga och energi att avsluta jobbdagen på ett lite piggare sätt! Fick även tips om att dom här är perfekta att ha med sig på resan, och det kommer jag börja med direkt. Jag tycker det kan vara lite knepigt att hitta frukost som inte bara är rostat bröd och juice utomlands så då känns det perfekt att iallafall kunna ta en härlig grön drink till frukost! 
 
 
Om ni vill läsa mer om exakt alla grymma ingredienser i Forever Supergreens kan ni klicka HÄR så kommer ni direkt till produktinformationen! 
 
För att hitta återförsäljare nära er kan ni klicka er in på hemsidan HÄR!