Belysning i kök

 
 
I dagens inlägg ska vi kicka igång ett otroligt roligt ambassadörskap och samarbete tillsammans med mig och Markslöjd! Jag tänkte visa er hur jag ljussatt en del i mitt kök, med design i fokus, utan att tumma på funktionaliteten! Många gånger tycker man att spotlights är det enda alternativet för ett kök, men för mig finns det fler varianter på ljussättning för ett kök. Ungefär på samma sätt som att många känner att de måste ha en taklampa, fast ljussättningen kan bli precis lika bra utan det med andra typer av armaturer. Över köksbänken har vi valt lamporna Vättern från Markslöjd. En ljus armatur mot den mörkare kalkväggen, men med en starkare lampa i, så fyller den funktionen som vanligtvis många får med spotlights. För mig är själva lamparmaturen en så viktig del av inredningen och balansen i rummet, därför väljer jag ett sätt att ljussätta som både ger ett bra ljus och är riktigt snygga. Om ni vill kika närmare på Vättern kan ni klicka er in HÄR
 
 
 
 
 
Eftersom vi inte har några överskåp har vi heller inte den möjligheten till integrerad belysning men istället väljer jag då en bordslampa på köksbänken som sprider ett behagligt sken. Markslöjd lanserar just nu en serie spotlights som heter Combine som man som lekman kan installera helt själv! Kika gärna in på det också!  Designen har jag valt i samma känsla som lamporna över köksbänken utan att vara exakt likadana. 
 
 
 
Här kan ni kika mer på Jay som faktiskt både är en bordslampa och en vägglampa! 
 
Nästa månad kommer jag återigen med massor av härliga tips här på bloggen i samarbete med Markslöjd, så håll utkik vänner! 
 
Ha en underbar söndag!