Nu blev det stolar

Samarbete med Furniturebox
 
Hej fina vänner! 
 
Äntligen hittade jag stolar till mitt bord när jag var tvungen att överge mina älskade loppisstolar. Tyvärr så började mina loppade snyggstolar bli en säkerhetsrisk för gästerna, och det har verkligen inte varit lätt att hitta en ersättare efter dom vackra stolarna, men nu har jag äntligen hittat de! Dessa vackra stolar föll valet på till slut! Samma färgschema, med med armstöd och natursits. Visst blev dom underbara?
 
 
Stolen är verkligen riktigt skön också, vilket jag kan känna är rättså svårt att hitta bland just matstolar. Innan stolarna hade jag ju 3 loppade stolar samt en bänk på ena sidan och det känns verkligen mycket bättre med 6 stolar nu. En bänk är snyggt men är inte det mest praktiska och sköna. Så nu blev det en riktigt skön symmetri i matdelen av köket! 
 
 
Om ni vill kika in lite mer på stolarna kan du klicka HÄR
 
Ha en underbar dag fina vänner!
Hanna

Jag ÄLSKAR dina stolar!

Alex

Rotting är snyggt men jag tycker man borde ha något att sitta på imellan, blir rätt så hårt annars.

Anna

Vaserna på bordet <3

Linda

Det var inte så dyrt för så fina stolar. Kul när det är priser man skulle ha råd med.

Mia

Börjat dras mer till det enkla avskalade och du är ju så duktig på budgetalternativ. Har du tips på snygga enfärgade mattor, vit/sand/beige typ släta men med strimmor av ludd, du vet dom som är i Daniella W/Pella H stil. Du brukar hitta dom bästa av fynd, så du är nog den rätta att fråga

Erika

Rotting e snyggt men behöver någon form av sittkudde för att sitta bekvämt längre stunder.
passar verkligen in till din inredning tycker jag.
Fint tillägg

Josäfin Andersson

men WOW vad snyggt!!